Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jomfruer Fra Rummet
Jomfruer Fra Rummet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Ørkenens sønner - en sang fra de varme lande.

29. oktober 2008 af Ole Jessen Hansen

5 stjerner Skriv en kommentar

Ørkenens sønner - en sang fra de varme lande. billede

Mandelogen: Ørkenens sønner er igen på banen. Denne gang i den ufremkommelige jungle, hvor der er masser af sjofle sange og sjove indslag.

Efter vel nok Danmarks største turne er det femte show på banen med mandelogen: Ørkenens sønner.
Til den helt nye læser eller hvis der ikke skulle være nogle der har oplevet dette show før (hvilket jeg ikke tror er muligt efter utallige visninger i dansk tv inkl.. Genudsendelser) så består mandelogen Ørkenens sønner af disse personer: Omar-Papa (Søren Pilmark), Yassirfir Dosirfem (Henrik Koefod), Ali Bubbas Barkhar (Asger Reher) Khamel Ull-Zuut, samt enmandsorkesteret Oraklet (Ole Ousen)

Logens formål er at underholde med sange og sketchs indenfor den lumre genre, dog uden at det bliver ubehageligt eller ulækket. De bevæger sig altid lige på grænsen, og formår med deres humor og spilleglæde at underholde hele Danmark.

Deres koncept har været meget enkelt i alle årerne: en grundstamme af de samme indslag krydret med sange om fortrinsvis underlivet lagt omkring et tema såsom det vilde vest,eller i dette tilfælde den varme og lumre jungle. Så når man går til et show med ørkenens sønner, ved man hvad man får, så genkendelsens glæde, er som regel stor. Dette samme gælder i denne omgang.

Vi befinder os som sagt i junglen, og i første sæt af showet, runder vi blandt andet jagten på Dr. Livingstone, Tarzan, Karen Blixen, Metadon (satire over Matador), samling af logebrødrene (med fælles rejsning), Otto Fjærtoman, herregymnastik med logebrødrene. I andet sæt starter vi op med en parodi på filmen Casablanca, det obligatoriske tryllenummer hvor alt går galt, og alligevel ikke, kåringen af aftenens yndlingspulikummer og ikke mindst landmansquizzen.

Denne udgivelse er ekstremt underholdende, og man fornemmer spilleglæden hos alle medlemmer af logen. De elsker at stå på scenen, og det mærkes ud til sidste række i teatret, og hos os der sidder bag skærmen. Denne dvd skal have 5 stjerner, men spørgsmålet er om ørkenenes sønner kan fortsætte deres sejrsgang endnu engang. Kan de blive ved med at bruge det samme koncept endnu engang ? Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig at se dem i en ny forklædning, hvis de vælger at gentage succesen.

Der er desværre ikke noget ekstramateriale på denne dvd, hvilket er lidt skuffende, da jeg er sikker på at der ville være masser af godt baggrundsmateriale.

Der følger dog en cd med udgivelsen, hvor alle sangene fra showet er med, så et lille plus for den.

Der er også et ganske underholdende kommentatorspor med ørkenens sønner på udgivelsen.

Universal Pictures.

Titel: Ørkenens sønner - en sang fra de varme lande.
Original Titel: Ørkenens sønner - en sang fra de varme lande.
Premieredato: 21. oktober 2008
Skuespillere: Niels Olsen, Søren Pilmark, Henrik Koefod, Asger Rehr, Ole Ousen
Spilletid: 133 min.
Selskab: Universial pictures, 2008
Genre: Humorbanner
Overskrift Højre Block
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...