Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Over Her Dead Body

21. januar 2009 af Maria Moni

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Over Her Dead Body billede

Over Her Dead Body er en halvlunken romantisk komedie, som hverken formår at være romantisk eller sjov.

Flankeret med dårlige skuespillerpræstationer og humoristiske scener, hvor humoren udebliver, er det svært at sige noget godt om ”Over Her Dead Body”, som har den yndige Eva Longoria Parker fra tv-serien ”Desperate Housewives” i hovedrollen. Man sidder konsekvent og keder sig og undres flere gange over, hvor dårlig filmen egentlig er.

I ”Over Her Dead Body” dør den unge brud Kate (Eva Longoria Parker) i en ulykke på sin bryllupsdag. Dette får gommen Henry (Paul Rudd) til at gå helt i stå med sit liv. I et forsøg på at få Henry i gang igen, introducerer hans søster ham for den synske Ashley (Lake Bell), som skal hjælpe ham med at komme i kontakt med den afdøde Kate. Henry og Ashley forelsker sig imidlertid i hinanden, hvilket ikke falder i god jord hos Kate, der som spøgelse forsøger at sætte en stopper for romancen ved at hjemsøge og plage Ashley.

Dette danner grundlaget for, hvad der må siges at være en temmelig forudsigelig film, som i høj grad forsøger at holde sig til konventionerne for en romantisk komedie. Accepterer man, at filmen således ikke forsøger at anlægge en ny eller original vinkel, er man imidlertid stadig efterladt med det unægtelige problem, at filmen hverken formår at være romantisk eller sjov.

Romantikken, som ønskeligt skulle opstå imellem Henry og Ashley, forsvinder i kraft af at begge karakterer er alt for flade og to-dimensionelle til, at man som publikum kan fatte nogen som helst sympati for disse. Henrys karakter kan bedst beskrives som en ynkelig og meget dårlig imitation af Chandler fra TV-serien ”Friends”. Dette er således et forsøg på, at være både sarkastisk og samtidig charmerende. Som følge af et middelmådigt manuskript bliver slutresultatet dog, at Henry nok er sarkastisk, mens den nødvendige charme forsvinder, hvorfor man snarere irriteres over Henry frem for at fatte sympati for ham.

Ashley er den gode pige, som forsøger at vinde Henrys hjerte, men som grundet Kate må igennem en række mere eller mindre besværlige situationer, som tydeligvis er tænkt som værende pinlige og morsomme. Her falder komedie-delen af den romantiske komedie således også til jorden, fordi Kates drillerier er tammere end en klappe-ged i zoologisk have.

Det er meget sigende om ”Over Her Dead Body”, at de eneste episoder, som nærmer sig det morsomme, er enkelte scener, hvor det er dyr, som står for komikken. Dette er ikke desto mindre en lav form for fald-på-halen-komik, der mest af alt leder tanken hen på amerikanske hjemmevideo-programmer fra 90’erne, hvilket sætter kvaliteten af filmens manuskript i relief. Dette sammenholdt med ulidelige karakterer og en Eva Longoria Parker, som spiller fuldstændig den samme rolle som den hun har i TV-serien ”Desperate Housewives”, gør ”Over Her Dead Body” til en romantisk komedie, som man kun bør byde sin kæreste, hvis man har stor tiltro til forholdet.

Ekstramateriale
Der er absolut intet ekstramateriale til ”Over Her Dead Body”. Dog indeholder DVD’en et trailershow med filmene: ”Deception”, ”Grace is Gone”, ”Death Defying Acts”, ”Smother”.

Billedformatet vises i 16:9 Anamorphic 2.35:1 og lyden er gengivet i Dolby Digital 5.1.

Filmen er tekstet på dansk, norsk, svensk og finsk.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Over Her Dead Body
Original Titel: Over Her Dead Body
Premieredato: 18. november 2008
Instruktør: Jeff Lowell
Skuespillere: Eva Longoria Parker, Paul Rudd, Lake Bell, Jason Biggs, Lindsay Sloane
Spilletid: 91 min.
Selskab: Safran Company, New Line Cinema og Gold Circle Films, 2008
Genre: Romantik

banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...