Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bølle På Eventyr
Bølle På Eventyr billede

The Outpost
Undtagelsen
Spioner På Missi...
Birds Of Prey


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Perfect Guy

24. januar 2012 af Lærke Ina Krogaard

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Perfect Guy billede

En fin film der handler om, at det at lave børn, ikke bare er en kemisk reaktion mellem to legemer, men er en proces, der også kræver kærlighed for at lykkes.

Georgina (Heather Graham) har ét brændende ønske: At blive gravid. Desværre synes hendes kæreste ikke at være lige så begejstret ved tanken om at blive forældre. Dette stiller den 33-årige Georgina i en svær situation, da kvinderne i hendes familie går tidligt i overgangsalder, og hun finder ud af, at hun kun har fire dage tilbage til at nå at blive gravid i, før hendes sidste ægløsning er slut.

Derfor indleder hun sammen med veninden Clem (Mia Kirshner) en hæsblæsende jagt på en mand, der kan lokkes til at gøre hende gravid. De prøver alt lige fra en begravelse til besøg på en natklub til sæddonation, men det viser sig, at det ikke er så nemt at blive gravid, som man ellers skulle tro.

Ud fra titlen ”Perfect Guy” antager man, at filmen handler om en kvindes ivrige og forvirrende kamp for at finde Mister Right blandt mange mænd, men det går hurtigt op for en, at dette slet ikke er temaet for historien. Derimod handler filmen om graviditet og det at blive forældre, og derfor ville det have været meget mere passende, hvis den havde fået lov til at beholde sin originaltitel ”Miss Conception”. Den skal dog have ros for lige præcis ikke at handle om den til alle tider udstillede jagt på den eneste ene, men i stedet på en humoristisk måde at behandle det meget relevante fertilitetsproblem, der er et emne af stigende seriøsitet i nutidens samfund.   

Som sådan en film nu er, indgår der en hel del urealistiske detaljer, som den logisk-tænkende seer godt kan blive lidt irriteret over. F.eks. som at Georgias sidste ægløsning falder sammen med, at hendes kæreste er bortrejst, og hvordan det kan lykkes for dem slet ikke at kunne komme i kontakt med hinanden i de fire dage, på trods af den overflod af teknologi, som vi omgiver os med i dag. Men disse forhold tjener til, at historien hænger sammen, og man tilgiver dem derfor.

Selve filmen er ekstremt forudsigelig, kun emnet overrasker takket være den misvisende titel. Historien indfrier de (lave) forventninger, som den romantiske komedie som genre lægger op til, men omvendt bliver man på ingen måde blæst tilbage i sædet. Et stort plus er dog Heather Graham i rollen som Georgia - hun er meget personlig og charmerer sig hurtigt ind på én med sin skæve og vindende personlighed og løfter hele filmen til et højere niveau. Man får både snøftet og grint og sidder til slut med en varm følelse i maven. Men om et par måneder vil filmen være svær at huske.

Af en tøsefilm at være indeholder den nogle overraskende positive aspekter i form af det relevante emne og det søde skuespil, og skiller sig dermed en smule ud fra mængden af romantiske komedier.

Af ekstramateriale er der et slideshow og en håndfuld trailers, ikke videre spændende.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Perfect Guy
Original Titel: Miss Conception
Premieredato: 24. januar 2012
Instruktør: Eric Styles
Skuespillere: Heather Graham, Mia Kirshner, Orlando Seale, Tom Ellis, Will Mellor, Cathal Sheahan, Vivienne Moore.
Spilletid: 104 min.
Selskab: Blue Angel Films Entertainment, 2008
Genre: Humor , Romantikbanner
Overskrift Højre Block
Star Wars: Episo...
War Of The World...
Bad Boys For Life
Undtagelsen
Maryam – den per...
Trolls på verden...
Frost 2
Birds Of Prey (4...
Blokhavn
SangklubbenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...