Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Rebet Venter.

15. juni 2006 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Rebet Venter. billede

En fin lille western der er spændende fra start til slut. Historien holder og skuespillet og den tætte stemning gør denne til en lille perle i sin genre.

En gruppe sydstats-soldater er blevet sat til at få en masse guld tilbage fra fjenden. Det gør de,og dræber samtidig en hel deling soldater. Desværre ved de ikke, at krigen er forbi. De er nu ikke længere soldater, men fredløse med mord på samvittigheden.
Banden er anført af den hårde men retfærdige Major Matt ( Randolph Scott ), og han vil gøre hvad der står i hans magt for at få sine mænd ud af fedtefadet.
De har aftalt at mødes med en mand ved navn Peterson for at overlade guldet til ham, men bandens iltre medlem får ham slået ihjel fordi han ikke fortalte dem at krigen var slut. De tager nu flugten i Petersons vogn, der snart bliver fundet af en flok mænd der hævder at de er blevet udnævnt til vicecheriffer.
Matt og hans mænd må kapre en anden vogn og snart er de på skarp flugt fra den vilde posse, de kalder sig vicecheriffer.
De søger tilflugt i et lille stationshus og her forskanser de sig og tager kampen op imod deres belejrere. Med sig i kampen får de en smuk ung Nordstats sygeplejerske og hendes forlovede og stationens forstander og hans datter. Ikke alle i flokken er lige begejstrede for Matts planer og snart er det ikke kun belejrende han må kæmpe imod, men også de interne stridigheder trænger sig på. Inden natten er omme står kun få mænd tilbage og krigen imellem nord og syd har tages sine sidste ofrer.

Rebet venter er produceret af Harry Joe Brown. Netop dette par stod senere sammen med instruktøren Budd Boetticher og manuskript-forfattern Burt Kennedy, bag en række af de bedre film i genren. Rebet venter eller Hangman’s knot som original titlen lyder, er bestemt heller ikke dårlig.

Stemningen er tæt og man føler med de folk der er spærret ind i huset denne skæbnesvangre nat. Billederne er flot sat op og de dejligt skarpe Technicolor farver er blændende flotte på denne pæne udgivelse.

Der e ringen tvivl om at rebet Venter er en fin lille perle der stråler ved dens DVD udgivelse. Så hvis du er til de gode gamle westerns hvor mænd er mænd og bøsser er noget man skød med, så er denne lille macho film bestemt et kig værd, og så er det i øvrigt sjovt at se den senere så berømte Lee Marvin i en af hans første roller i genren.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne udgivelse.

Filmen er venligst udlånt af Universal Pictures.

Titel: Rebet venter
Original Titel: Hangman's Knot.
Premieredato: 13. juni 2006
Instruktør: Roy Huggins.
Skuespillere: Randolph Scott, Donna Reed, Lee Marvin, Richard Denning, Gleen Langan.
Spilletid: 78 min.
Selskab: Colombia Pictures. 1952.
Genre: Westernbanner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...