Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Til Verdens Ende
Til Verdens Ende billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Reno 911 Miami

19. juli 2007 af Jens Næsland

4 stjerner Skriv en kommentar

Reno 911 Miami billede

1½ time i bedste politiskolestil

Reno 911 er titlen på en Tv-serien der har kørt sine 4 sæsoner i US, så vidt vides har den ikke kunnet ses på det danske marked, medmindre der skulle være nogen der har købt den hjem på DVD eller hentet den via det amerikanske iTunes. Scenariet er enkelt, en flok talentløse betjente der laller sig gennem arbejdet til morskab for seeren, indrømmet nogle gange mere end andre.
I filmen, med titlen Reno 911 Miami, inviteres hele holdet til politikongres i Miami, sammen med alle de rigtige og dygtige betjente fra andre amerikanske byer. De når dog aldrig at deltage i selve kongressen, men det viser sig at være deres held da alle betjente bliver forgiftede og må i karantæne. Tilbage til at opretholde lov og orden i Miami er kun vores talentløse betjente fra Reno og det er så den ramme i hvilken filmens sketches udspiller sig. Humoren er plat, niveauet over prutter, med bare bryster for de bare brysters skyld, homofobiske vittigheder, slapstick og så videre og så videre. Det er ikke alt sammen lige morsomt, men alligevel skal man være lidt af en tørvetriller for ikke at grine. Noget stort værk er filmen ikke, men det loves heller ikke, her har du etparogfirs minutters underholdning, du bliver ikke klogere, men du slipper for at tænke på den globale opvarmning og din sindsyge nabo så længe.
Er du til den lette underholdning går du ikke galt i byen her, en fornuftigt sammenstrikket film med referencer til andre film drysset udover, selvironi er også en vigtig ingrediens, alt i alt en film du sagtens kan undvære, men du bør hellere lade være, i hvert fald hvis du er til den lette humor.

Titel: Reno 911 Miami
Original Titel: Reno 911 Miami
Premieredato: 19. juli 2007
Instruktør: Ben Garant
Skuespillere: Carlos Alazraqui, Mary Birdsong, Ben Garant, Kerri Kenney, Thomas Lennon, Wendi McLendon-Covey, Niecy Nash
Spilletid: 81 min.
Selskab: Twentieth Century-Fox Film Corporation
Genre: Humor
Link: http://www.reno911movie.com/banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...