Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscars® Nomineri...
Bodilprisen 2020...
Årets Danske Fil...
Night Terrors Fi...
Game Of Thrones ...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Portræt Af En Kv...
Portræt Af En Kvinde I Flammer billede

The Dead Don't Die
Ellevilde Ella
Klovn The Final
Ser Du Månen, Da...
De Særlige


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Revenge - A Love Story

7. februar 2012 af Daniel Pilgaard

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Revenge - A Love Story billede

Intenst blodbad fra Hong Kong.

Vi er i Hong Kong. En række gravide kvinder bliver brutalt fundet myrdet, og fostrene er skåret ud. Kvinderne er gift med politimænd, som også er blevet myrdet. En storstilet mandjagt indledes, og kort efter fanger kollegaerne til de myrdede en ung mand, der mistænkes for at være psykopaten bag forbrydelserne. Han nægter at udtale sig. Tegnestifter smides ud over et bord, den mistænktes ansigt knaldes ned i bordet, i øvrigt lige efter han har fået en syl stukket ind i kraniet.

Velkommen til ”Revenge – A Love Story”, brutalitet på første klasse! Endnu et voldsorgie der er skyllet ud af den bølge af ekstreme film fra den asiatiske del af jordkloden. Hvor originaliteten ikke skal findes i historierne, men i hvordan man på sygeste vis kan slagte mennesker.

”Revenge” fortælles i seks kapitler. Kapitel tre er et langt flashback ud fra morderens Kits point of view. Her opdager vi at politiet kender ham i forvejen, og i særdeleshed kender hans Kæreste Wing, både ind og ud, sådan helt bogstaveligt. Her kan de kvikke nok regne ud, hvorfor filmen så hedder som den gør.

Ære, stolthed og hævn synes at være kernebegreber i asiatisk kultur og selvforståelse. Derfor er det ofte et tema der går igen og igen i denne genre. Vi så det i Chan-Wook Parks ”Sympathy for Mr. Vengence” og i den Sydkoreanske ”I Saw the Devil”. ”Revenge” er ingen undtagelse, men Ching-Po Wongs instruktion er dog mere interessant end de andre film af denne genre plejer at være. Stilistisk er den filmet i dystre og grå/grønne nuancer, og kameraet holder sig til langsomme bevægelser. Dialogen er i mange sekvenser ofte sparsom, mens skuespillernes ansigtsudtryk taler for sig selv.

Kit spilles af Juno Mak, der åbenbart er en stor popsanger i Hong Kong, og spiller troværdigt som den hævngerrige morder. Kæresten Wing spilles af Sola Aoi, der med sit uskyldige udseende bidrager godt til sin karakter i filmen. Hov, genkendte du lige navnet? Ja, så er det fordi hun tilsyneladende er en af de mest populære pornoskuespillerinder i Asien.

Stemningen er intens, og den rå vold stjæler ikke opmærksomheden fra historien, og det gør godt for filmen. Men mangel på kreative dødsscener er der dog ikke. Specielt scenen med politimanden der på en tankstation får skudt benzin ned i halsen og efterfølgende bliver kvalt i flammer, der står ud af munden på ham. Så har man ligesom også set det med!

Ud over et par trailers, er der intet ekstra materiale.
Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

http://www.anotherworldent.com/?ref=on-z

Titel: Revenge - A Love Story
Original Titel: Revenge - A Love Story
Premieredato: 14. februar 2012
Instruktør: Ching-Po Wong
Skuespillere: Juno Mak, Sola Aoi, Siu-hou Chin, Tony Ho
Spilletid: 90 min.
Selskab: Another World Entertainment, 2012
Genre: Thriller


banner
Overskrift Højre Block
De særlige
Just Mercy
It Chapter Two
The Kominsky Met...
Angel Has Fallen
Gotham - Sæson 5
Jojo Rabbit
Amazing Grace
De Forbandede År
Bjørnene fra Sic...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...