Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Playground
Playground billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Satan's Sadists.

19. marts 2009 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar

Satan's Sadists. billede

Satans til motorcylekfilm. En ægte B-film efter alle kunstens regler. Ren underholdning fra start til slut.

Anchor (Russ Tamblyn) er den brutale leder af en rigtig led og ondskabsfuld motorcykelbande. Satans Sadister kører landevejene tynde, og spreder skræk og rædsel på deres hærgen frem i det Sydvestlige U.S.A. Bandemedlemmerne der bære navne som Acid, Firewater, Muscle og Romero voldtager gerne sagesløse kvinder og dræber efterfølgende deres forlovede. Der er ingen barmhjertighed at hente der.
En dag ankommer banden til en lille restaurant midt i den golde ørken. På stedet arbejder den søde Tracy, der er godt i gang med at flirte med Vietnamveteranen Johnny, da Anchor og hans mænd ankommer.
Snart er restauranten lavet om til et slagtehus, og flere gæster er blevet voldtaget og nakkeskudt. Tracy og Johnny flygter op i bjergene skarpt forfulgt af Satans Sadister. Men indbyrdes i banden opstår der gnidninger. Både imellem Anchor og halvblodsindianeren Firewater der gerne vil bestemme mere, end hvad Anchor syntes han skal. Men også imellem Anchor og hans kvinde Gina er der gnidninger af den mere ubehagelige slags. Helt galt går det da Gina begår selvmord ved at køre sig ihjel på en af bandens motorcykler. Men Anchor opgiver ikke jagten på Johnny og Tracy. Under forfølgelsen støder han på nogle af Tracys veninder, der er på felttur i bjergene. Mødet bliver skæbnesvangert for de uskyldige piger, da Anchor flittigt deler ud af flere nakkeskud. Et endeligt møde imellem Johnny og Anchor er uundgåeligt, og spørgsmålet rejser sig om Johnny trods hans erfaringer i Vietnam, er mand nok til at møde lederen af Satan's Sadister.

Satan's Sadists er en ægte exploitation klassiker, der trods dens lave produktions standard underholder fra start til slut. Skuespillet er lige så klichepræget som forventet, og alt fra fotografering til kostumer er bare under standarten, selv for billige film produceret i 1969. Satan's Sadists indeholder masser af afstumpet vold og vilde slagsmål. Naturligvis kørt op i hastighed for at få det til at virke mere spændende. Hvilket det selvfølgelig ikke gør, men i stedet bare får det hele til at se endnu mere billigt og grinagtigt ud.
Heldigvis er denne biker-flick fyldt med lækkert musik, der understøtter de seje billeder af motorcykelbanden der tilfældigt strejfer igennem landskabet.

Ingen tvivl om at Satan's Sadists har underholdt ved mange midnatsforestillinger og i mange drive-in biografer. Det vil den passe perfekt til. Men nu er den så her på Dansk DVD, og takket være Another World Entertainment er det muligt at få Satans Sadister lige hjem i dagligstuen. Så er det bare op til dig selv at sørge for en stak joints og en ordentlig balje Budweiser øl, og så inviter drengene på en ægte Bikerfilm. Det vil med garanti blive en uforglemmelig aften i selskab med Anchor, Acid, Romero og ærkehelten Johnny. Rigtig god fornøjelse.

Ekstramateriale.

Udover et lille teksthæfte (der ikke var sendt med dette anmeldereksemplar) er der kun en spændende omgang trailers til andre titler fra udgivelsesselskabet Another World Entertainment.

Satan's Sadists er overført til DVD efter et gammelt slidt print. Men dette gør ikke noget ved helhedsindtrykket af filmen. Lyden er Engelsk Dolby Digital, og det er muligt at se filmen med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Satan's Sadists er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Satan's Sadists.
Original Titel: Satan's Sadists.
Premieredato: 10. februar 2009
Instruktør: Al Adamson.
Skuespillere: Russ Tamblyn, Robert Dix, John "Bud" Cardos, Scott Brady.
Spilletid: 87 min.
Selskab: 1969
Genre: Action
Den helt igennem ondskabsfulde leder af Satans Sadister: Anchor.
Den helt igennem ondskabsfulde leder af Satans Sadister: Anchor.
Anchor skal til at dele lidt nakkeskud ud.
Anchor skal til at dele lidt nakkeskud ud.
Regina Carrol der spiller Anchors kvinde Gina bliver flot crediteret på ægte B-Films maner.
Regina Carrol der spiller Anchors kvinde Gina bliver flot crediteret på ægte B-Films maner.


banner
Overskrift Højre Block
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
Men
Esthers OrkesterKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...