Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Thor: Love And T...
Thor: Love And Thunder billede

Alle For Fire


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Sex and the City - Extended Cut

19. oktober 2008 af Ellen Norvang

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Sex and the City - Extended Cut billede

En garanteret længe ventet dvd har ramt det danske marked. 4 kvinder fra New Yorks seneste optræden kan nu nydes derhjemme.

Serien endte lykkeligt; hver af de 4 kvinder fandt kærligheden. Så hvordan følger man op på en lykkelig slutning der har hængt i luften i 6 år? Man bliver nød til at skabe lidt rav i det. Så vores hovedpersoner oplever ikke lutter lykke. Men romantikken overlever selvfølgelig- uden det bliver for kvalmende.
Carrie og Mr. Big er i fast forhold og bryllup er det næste skridt. Det skal planlægges, men ender ikke lykkeligt til deres dages ende. Charlotte lever med sin mand Harry og deres datter mens Samantha keder sig i Los Angeles hvor hun plejer Smiths karriere og Miranda og Steve har problemer i deres forhold.

Skuespillerne har ikke glemt deres roller og som altid er der kælet for detaljer indenfor stil, mode og atmosfære. Jo, alt er som det skal være og som vi havde håbet på.

Filmen er ret lang. Og i en forlænget version er den ikke mindre end lidt over 2,5 timer lang. Normalt er dette for længe at sidde stille for de fleste og holde koncentrationen mod skærmen, men jeg er sikker på at mange kvinder vil juble over en så lang spilletid. Sex and the City er vanedannende og man vil have mere. Som dvd er filmen et perfekt forlænget afsnit til at slutte til sin sko-æske med alle seriens afsnit.

Sex and the City filmen er for fans. Ny-tilkommende skal begynde med serien. Og som kvinde skal man nok heller ikke tvinge sin kæreste til at se med.
Sex and the City er urealistisk på mange punkter og den kan let blive kritiseret for at være for overfladisk i sin behandling af mode, fester og andre knap så dybsindige ting. Hvis filmen ikke var en opfølger til serien ville meget falde til jorden og filmen vil højst sandsynligt blot være et overfladisk komedie-drama. Sex and the City serien skabte en hel livsstil og en hel del trendsættende og belærende ”visdom” som de fleste kvinder faldt pladask for.

Gad vide om serien en dag falder helt til jorden fordi den ikke længere er stilsættende og aktuel? Lige nu er den i hvert fald perfekt til at fodre mange af verdens kvindelige fans.

Ekstramateriale: Der er de obligatoriske kommentarer fra instruktør til scenerne. Derudover er der et udmærket interview med Sarah Jessica Parker og instruktør Michael Patrick King, et vidunderligt indblik i overvejelserne omkring stilen og tøjet i filmen. Derudover indeholder dvd’en et lidt ligegyldigt klip omkring sangerinden Fergies tilgang til hendes musikalske bidrag til filmen.
Når dvd’en nu engang profileres som en 2-disc udgave virker det lidt tyndt at spise fans af med dette. Der måtte godt have været fyldt lidt mere på.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
SF/Fox.

Titel: Sex and the City - Extended Cut
Original Titel: Sex and the City - Extended Cut
Premieredato: 14. oktober 2008
Instruktør: Michael Patrick King
Skuespillere: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Kim Cattrall
Spilletid: 146 min.
Selskab: Darren Star Productions, HBO Films, New Line Cinemas, 2008
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Prey (Disney+)
Murina
Min sommer i Pro...
Resten af Livet
Thor: Love and T...
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
PlaygroundKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...