Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Galla Premiere P...
Den Ukendte Dans...
Jaime Rosales Ta...
The World Of Han...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Pokémin Detectiv...
Pokémin Detective Pikachu billede

Ad Astra
Us
After


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Sisterhood Gang

2. februar 2013 af David Lund

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Sisterhood Gang billede

Pigebander i London. Glimrende emne og fint resultat.

Hvor er det dog befriende, at få nedbrudt sine fordomme om film engang imellem. Tag en film som ”Sisterhood Gang”. Det er godt nok en ”dansk” titel på en film ved navn ”Sket”, men titlen alene er så bundhamrende åndssvag, at man er sikker på en stor omgang vrøvl fra start til slut. Tilsæt dernæst coveret som set ovenover. Alt fra grafik til de random billeder og den måde titlen er skrevet på (lad os da bare splitte ordet ”sisterhood” op i to, det er der nok ingen der lægger mærke til) er endnu værre end titlen. Når man så starter filmen, er selve introen med teksterne virkeligt dårligt skruet sammen.Upassende musik og dårlig håndterring af uddaterede filmteknikker sætter endnu flere fordomme i en, og jeg havde på dette tidspunkt regnet med, enten at falde i søvn lynhurtigt, eller måtte stoppe filmen undervejs. Men så sker der noget. Herfra går det lynhurtigt op af bakke, og på trods af enkelte udsving, forbliver filmen af jævn høj kvalitet. Man lever sig hurtigt ind i hovedpersonen Kaylas verden, og hendes møde med Londons kriminelle undergrund. Hun møder naturligvis en gruppe piger i denne verden, men de bliver slet ikke skildret så sort/hvidt, som man kunne have frygtet, og selvom plottet hurtigt udvikler sig til en simpel hævnhistorie, så er man dybt optaget af de begivenheder, man præsenteres for.

Naturligvis er alt ikke helt fantastisk i filmen. Kaylas nemesis virker på trods af morderiske handlinger aldrig decideret farlig, hovedsageligt pga. Ashley Waters’ manglende evner som skuespiller. Hans kæreste Shaks, er en karakter der aldrig rigtigt giver mening, og slutningen præsenterer os for en masse nye oplysninger, som gør handlingsforløbet utroværdigt. Heldigvis kan man dog i størstedelen af filmen, både føle intensiteten undervejs, men også være godt underholdt af et miljø, der ikke bliver skildret så overfladisk som man er vant til i film som disse.

”Sisterhood Gang” er skam glimrende underholdning med et passende tempo og en passende længde. Den tager et lille spring over middelmådighed, og det er nok pga. instruktøren Nirpal Bhorgals forståelse for Londons kriminelle undergrund, der efter sigende er opstået efter, at have levet med pigebander igennem 4 måneder blot for research til filmen. Filmen kunne til fordel have understreget volden mere, da det virker som filmens primære fokus, men resultatet er nu stadig tilfredsstillende.

Ekstramateriale – 2/6

Endnu engang giver Another World os intet andet end et slideshow og et trailershow. Netop med en film som ”Sisterhood Gang”, kunne det være meget rart, at se hvordan filmen er blevet til. Ærgerligt.

Another World Entertainment.

Titel: Sisterhood Gang
Original Titel: Sket
Premieredato: 25. september 2012
Instruktør: Nirpal Bhogal
Skuespillere: Aimee Kelly, Lily Loveless, Ashley Walters, Riann Steele
Spilletid: 89 min.
Selskab: Gunslinger, Gateway Films, Creativity Media, Another World Entertainment, 2011
Genre: Drama , Thriller


banner
Overskrift Højre Block
Pokémon Detectiv...
Late Night
Ready or Not
Good Boys
I Trygge Hænder
Letter from Masa...
The Last Gentleman
Hacker
Diego Maradona
It del 2KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...