Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Skinwalkers

30. marts 2008 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Skinwalkers billede

Skinwalkers er en lettere ligegyldig varulve film, der forsøger at gøre den klassiske legende lidt hip og frisk i form af læderklædte skurke og en sød dreng.

Legenden siger, at der vil komme en dreng til verden, og at når han bliver 13 år gammel, vil han være en vigtig brik i det formål at løfte den forbandelse, der hviler over verdens Skinwalkers (Varulve).
Der findes 2 grupper af Skinwalkers. Dem der syntes de er ramt af en forbandelse, og derfor gerne ser den løftet og af den grund vil beskytte drengen fra legenden. Men der findes også de onde og modbydelige Skinwalkers, der ser deres forandring ved fuldmåne som en gave sendt fra helved.
Rachel’s (Rhona Mitra) søn Thimoty (Matthew Knight) ser frem til sin 13 års fødselsdag. Hvad han ikke ved er, at han er halvblods Skinwalker. Hans far der er væk nu, var Varulv og hans søde mor er helt almindelig menneske, der ikke ved det fjerneste om forbandelsen, der hviler over de flest indbyggere hun omgås i den ellers så hyggelige landsby, hvor de bor. Men snart får hun øjnene op for, hvad det er der hyler i skovene ved fuldmåne. Snart er fuldmånen rød som blod og den onde Varek (Jason Behr), der er leder for en glubsk Skinwalker bande nærmer sig byen, der pludselig bliver forvandlet til et inferno af flyvende kugler og spidse hjørnetænder.
Rachel’s ven Jason (Elias Koteas) og resten af byens kuld, tager flugten. Men Varek og hans bande er lige i hælene på dem, og de er stærkt opsat på at dræbe Timothy, inden han om 2 dage bliver 13 år gammel.

Lad mig sige det med det samme. Skinwalkers er langt fra en god film, men dens lidt kedelige plot til trods indeholder den alligevel nok action tilsat blod og hjørnetænder, til lige at snige sig op på 2 små stjerner hos denne anmelder.

Skinwalkers forsøger at skabe en ny myte omkring Varulve legenderne, der efterhånden har været repræsenteret på mange forskellige måder på det hvide lærred. Historien i Skinwalkers er desværre bare for kedelig og uoplagt til virkelige at bide fra sig. Gamle profetier og hemmelige grupper af varulve er simpelthen ikke interessant nok til at ligge en grobund for en ny varulve mytologi.

Dertil kommer det meget karikerede person galleri der ligesom replikkerne er fyldt til randen med klicher. Mest irriterende at se på er den onde bande af Varulve, der lever som en flok rockere på motorcykeltræk. De er iklædt tunge læderjakker, hippe solbriller og perfekt groede skægstubbe. En flok moderne Marlboro mænd der cruiser landet tyndt efter frisk blod. Lederen Varek har selvfølgelig ved sin side en super sexet Varulve pige iført tilpas lidt tøj og en herlig Uzi til at sprede dårlig stemning med.
På de godes side kæmper Rhona Mitra og Elias Koteas med deres replikker, uden det helt lykkedes dem at få noget imponerende ud af det. Elias Koteas der ellers er en fremragende skuespiller, er den der når længst med det. Lidt svært at forstå hvorfor han har sagt ja til at udstille sig selv i en mindre produktion som denne.

Effekterne er så som så, men der er da et par udmærkede hjørnetænder og blod sjask i ny og næ. Den mest spændende ide i filmen er, at de gode Varulve spænder sig fast i spændetrøje ligende anordninger når de mærker forvandlingen nærmer sig. Når de på den måde er spændt fast, kan de ikke skade uskyldige mennesker i den vilde blodrus der kommer med forvandlingen.

Skinwalkers er lowbudget underholdning der det meste af vejen går i tomgang, men hungre du efter lidt Varulve halløj, kan den måske alligevel lindre dine værste abstinenser. Men der er bare ikke saft og kraft nok i den, til at man ønsker mere af samme skuffe.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne DVD udgivelse.

Skinwalkers bliver præsenteret i dens oprindelige Cinemascope format og de dyriske brøl kan høres i Dolby Digital 5.1.

Filmen kan ses med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk film.

Titel: Skinwalkers.
Original Titel: Skinwalkers.
Premieredato: 18. marts 2008
Instruktør: James Isaac.
Skuespillere: Jason Behr, Elias Koteas, Rhona Mitra, Natassia Malthe, Kim Coates, Sarah Carter, Tom Jackson, Matthew Knight.
Spilletid: 89 min.
Selskab: Lionsgate. 2006.
Genre: Gyser
Den onde Skinwalker bande, der så frytelig gerne vil den unge Timothy til livs !
Den onde Skinwalker bande, der så frytelig gerne vil den unge Timothy til livs !
En god mor er altid parat til at beskytte sin søn fra de glubske Skinwalkers !
En god mor er altid parat til at beskytte sin søn fra de glubske Skinwalkers !banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...