Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Sleeping Dog Lies

13. november 2007 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Sleeping Dog Lies billede

En ung kvinde er plaget af en bizar oplevelse, og som har kostet en del forhold. Nu har hun fundet den rigtige, og er bange for at miste ham hvis hun indvier ham i hendes mørkeste hemmelighed.

En romantisk og skæv film, om den søde, naive, og tilsyneladende fredsommelige Amy (Melinda Page Hamilton), der engang som 18 årig, for 8 år siden, gjorde noget hun siden hen, og sikkert resten af sine dage har fortrudt, og nu er denne bizarre hændelse, der har kostet kærester, en plagende bade and, der hele tiden vil vise sig. Hun føler at hendes nuværende fantastiske kæreste og snart kommende mand John (Bryce Johnson) bør indvies.
Nu går turen selvfølgelig til forældreland, John har friet på fantasifuld og romantisk vis, og en tilladelse, officiel, skal nu indhentes fra det autoritære bagland.
Amys forældre, moren (Bonita Friedericy) og faren (Geoffrey Pierson) virker umiddelbart imødekommende, indtil faren og John er alene, men sidstnævnte lader sig ikke skræmme.
Lige indtil de om aftenen/natten sidder i forældrenes garage, John fortæller en stor fortrolighed, og så er tiden ligesom kommet til at Amy kan lufte sin historie, opmuntret af en intet anende mor, der tror at det er en almindelig sex eskapade....

En lille varm humoristisk fortælling hvor meget man bør afsløre for sin partner, trods hovedpersonens lange overvejelser forinden.
Det lykkedes for instruktøren af skildre og tackle en af de alvorligste tabuer, dyre sex, med en særegen sødme, noget af en bedrift, godt hjulpet af den velspillende Melinda Page Hamilton (sexet nonne i ”Desperate Housewifes”, og andre kendte tv-serier), der stadig venter på sit absolutte gennembrud, men uden tvivl har en lovende fremtid indenfor filmmediet foran sig.
Instruktøren Bob ”Bobcat” Goldthwait, er mere ”kendt” for sine tv-serie bedrifter, ”Chapalle´s Show” og ”Jimmy Kimmel Live!”, og for sin skuespils karriere, især med at lægge stemme til animationsfilm med mere.
”Sleeping Dog Lies”, eller ”Stay” som er den amerikanske titel, er i virkeligheden meget europæisk, både i sit tema, sin langsommelighed, og at bruge fransk musik som intro og afslutning, udviser han en foranderlighed, der kan blive interessant at følge.

Distributionsselskabet Panvision, har stillet denne film til rådighed, men har valgt af uforståelige årsager, at sende en demoversion, uden hverken undertekster eller menu med dertilhørende ekstra materiale. Så ingen derfor ingen anmeldelse af dette, men nok en lille anmeldelse af Panvision og deres respekt eller mangel på samme overfor produktet de lancerer!

Filmen er venligst stillet til rådighed af:PAN Vision.

Titel: Sleeping Dog Lies
Original Titel: Stay
Premieredato: 13. november 2007
Instruktør: Bob Goldthwait
Skuespillere: Melinda Page Hamilton, Bryce Johnson, Geoffrey Pierson, Colby French, Jack Plotnick, Bonita Friedericy, Brian Posehn, Morgan Murphy
Spilletid: 87 min.
Selskab: Gaumont Pictures/Harebrained Pictures/2007
Genre: Romantik
Link: http://www.sleepingdogsliethemovie.com/
(Skal jeg fortælle ham det nu?)
(Skal jeg fortælle ham det nu?)


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...