Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Someone Like You

2. marts 2002 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar

Someone Like You billede

Når kærligheden begiver sig ud på de svimlende højder, bliver den ene gerne sat af på toppen, når det går galt. Jane er faldet får en mandlig kollega, i et dette humoristiske Alley univers.

Jane (Ashley Judd) arbejder på en tv-station, der lancerer en kendt rapporter Diane Roberts (Ellen Barkin). Livet på tv-stationen opfylder ikke alle hendes krav, og sammen med sin veninde Liz (Marisa Tomei) der arbejder på damemagasin, søger de den potentielle kæreste. Eddie Alden (Hugh Jackman) er arbejdskollega til Jane, men er bestemt ikke Janes type, idet han lever et løsagtigt liv, og er sammen med mange piger/kvinder. Han har et værelse ledigt, men Jane er ikke interesseret i at flytte. En dag, ankommer en ny medarbejder Ray Brown (Greg Kinnear), og jane er solgt, alle hendes sikkerhedsmekanismer sat i baglås, og angrebs og forsvarsbarrikaderne drænet til jorden. Der er tydelig kontakt imellem dem, og pludselig sidder de i sofaen med med hverdagsundertøjet. De beslutter sig at købe en lejlighed, med udsigt udover blandt andet World Trade Center (det må være før den ellevte September), og det hele synes nu at føre ind I det glade og harmoniske mønster, som Jane virkelig har behov for. Ray kommer dog fra et treårigt forhold, som ikke helt er afsluttet, og da han en dag tager over til “ex´en” for at sætte proppen på, vender han lidt slukøret tilbage, på grund af hendes reaktion.
Siden da synes Ray at være lidt ved siden af sig selv. Da de en dag sidder I en restaurent, må ray lægge kortene på bordet, at han ikke kan forlade den forrige.
Jane bliver helt ud af den, og ved ikke sine levende råd. Situationen kommer uventet, og da hun har solgt sin lejlighed, og skal være ude I løbet af ugen, synes det hele at vælte. Hun tager imod Eddies tilbud om at leje at værelse hos ham, foran Ray, der ikke er så vild med idéen.
Jane flytter ind i noget der minder om en gammel fabrikshal, og bliver hurtigt vidne til Eddies hurtige og lidt overfladiske livsførelse. Men langsomt dukker der et uventet venskab op med Eddie, hun kan stadig ikke få Ray ud af kroppen, og finder en udvej ved at skrive sig ud af det, udgiver hun sig som en femogtreds årig gråhåret kvindelig Dr. Charles med phd-status, hvor hun sidestiller kvinder og mænd med tyre og køer, hvilket straks brager igennem i de mere feministiske kredse. Hele verden står åbent for Jane nu, eller er den ved at lukke sig omkring hende.

En rigtig alley pastiche, hvor kærlighedens gidsler igen bliver fremstillet, som de sande helte, her i form af Ashley Judd, der virker ret nærværende i sit spil, men når hun skal ned i den store taske med de mere smertelige følelser, når hun ikke helt ud i krogene. Samspillet med Greg Kinnear, Hugh Jackman og Marisa Tomei, fungere ganske glimrende, virker forfriskende, sammen med selve filmens stilskift, som nye kapitler, og indskudte sekvenser med landmænd der har store genvordigheder med en tyr der skal stilles til parring med den mindre bestand af køer, hvor der skal en helt ny, frisk og ukendt ko til at vække tyrens slumrende potens. Jane figuren der er filmens omdrejningspunkt virker dog lidt for udstillet i sin armod, hun virker ikke på denne anmelder som typen, der kunne efter et så kortvarigt forhold falde helt derud.
Dog er den en fin lille historie, som sagtens kan ses med popcornen og Hagendaszen i skødet, og den sniger sig meget tæt omkring de fire stjerner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af SF/Fox.

Titel: Someone Like You
Original Titel: Someone Like You
Premieredato: 12. februar 2002
Instruktør: Tony Goldwyn
Skuespillere: Ashley Judd, Greg Kinnear, Hugh Jackman, Marisa Tomei, Ellen Barkin
Spilletid: 97 min.
Selskab: Paramount Picture/2001
Genre: Romantik
Link: http://www.scanbox.dk
Så er Ray inde i billedet, og hjertet galoppere derudaf.
Så er Ray inde i billedet, og hjertet galoppere derudaf.
Janes chef, Diane.
Janes chef, Diane.
Janes nye ven Eddie, lige lovlig tæt på.
Janes nye ven Eddie, lige lovlig tæt på.


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...