Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

South Park - The Complete Sixth Season

28. april 2010 af Jesper Poulsen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

South Park - The Complete Sixth Season billede

The Simpsons Did It...

Der er masser af potentiale i 6. sæson af South Park. Her er samlet 17 afsnit, hvor mange er helt essentielle i sin tilsvining af det amerikanske samfund, og alle andre for den sags skyld. Blandt andet har Butters fået nok af at være drengen som er den alle hakker på, nu hvor fattige Kenny definitivt synes at være kommet af dage (det er han så ikke – spoiler alert). Han udvikler sit nemesis Professor Chaos, men af alle vederstyggeligheder som hans hjerne kan rumme for hævn, så er det bare sådan at alle idéer har været afprøvet i tv-serien The Simpsons...

Se også hvordan pigernes udvikling får drengene til at gå helt amok og finde urinstinktet frem. Bebe får et par buler under blusen og så raser kampen om kvinden blandt de mange bejlere. Se hvordan en tur til Aspen, er tæt på at ende i økonomisk kaos for drengenes forældre. Og se hvordan Ringenes Herre får en renæssance i afsnittet med den herlige titel : The Return Of The Fellowship Of The Ring To The Two Towers. Her må drengene gennem en masse lurende farer for at aflevere en videofilm i en døgnbutik. Er du til Ringenes Herre-universet, vil du more dig royalt her. I min bog er det et meget meget vellykket spoof på genren, om end den forsøger at fremstå mere socialrealistisk. Men husk nu på: DET ER SOUTH PARK, så...!

Det er også i denne sæson at Mr. Hat vender retur i serien. Han er simpelthen havnet i spjældet, og en stor befrielsesaktion sættes ind. Du kan også opleve hvordan forældrene i byen, gebærder sig for at beskytte deres kære små. I samme afsnit angribes ejeren af City Wok af en stribe mongolske krigere. Hvordan så skøre indfald flettes samen, må du absolut opleve via denne udgivelse.

Du får også nyt fra Terrance og Phillip samt drengenes løsning på at skabe kontakt til afdøde Kenny i det hinsides. Med andre ord, glæd dig til endnu en omgang prut og patter, vulgær vold, liderlighed og likvideringer og andet godt fra slagterens vindue.

Udgivelsen fortsætter rækken af sæson-boxset, hvor der pr. dags dato er udgivet 12 af slagsen. Alle boxe anmeldes her på siden, så klik dig lidt omkring og læs mere om denne syge verden af stop-motion-figurer...

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
PAN Vision.

Titel: South Park - The Complete Sixth Season
Original Titel: South Park - The Complete Sixth Season
Premieredato: 23. marts 2010
Instruktør: Trey Parker, Matt Stone
Skuespillere:
Spilletid: 374 min.
Selskab: Comedy Central, 2002
Genre: Humor





banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...