Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscar 2021
Dansk Spillefilm...
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Spiral: From The...
Spiral: From The Legacy Of Saw billede

The High Note
Sjæl
I Krig Med Morfar


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Spider-Man - Into the Spider-Verse

18. juni 2019 af Nikolaj Sonqvist

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Spider-Man - Into the Spider-Verse  billede

Spider-pig, spider-piiiiiig

Endnu en Spider-Man film tænker I nok? Jamen hvad skal vi med den? Først fik vi Sam Raimis Spider-man-trilogi (2002, 2004 og 2007), en Spiderman-franchise som allerede fem år senere blev genstartet med Marc Webbs to film i The Amazing Spider-Man (2012 og 2014). Så hvad kan Spider-Man: Into the Spider-Verse egentlig gøre, som disse fem foregående film ikke har kunnet?

Svaret er: forny, fortælle, underholde og overraske!
Den unge teenage-afroamerikaner og graffitikunstner Miles Morales prøver at tilpasse sig sine forældres behov ved at begynde på en ny og ”bedre” skole i stedet for Brooklyns mere brogede udgaver. Men (ikke overraskende) bliver han bidt af en (hvad der ligner) radioaktiv edderkop, som straks giver ham superkræfter.

Men hov! Der eksisterer jo allerede én Spider-man i form af Peter Parkers udødelige helteikon, som dagligt har reddet New York fra adskillige superskurke. Så hvordan kan der være nu være to edderkoppesvingende superhelte?

Forklaringen er simpel. Altså hvis man tror på portaler ind til interdimensionelle universer! En superskurk ved navn Kingpin har nemlig dristige planer om at åbne porten til andre dimensioner og er ikke bange for at udslette den virkelighed, vi kender.

Som altid hviler der et stort ansvar tungt på Spider-mans skuldre, en heldigvis får Miles hjælp af … Spider-man – altså alternative versioner af superhelten fra andre dimensioner. Forvirret? Godt. Så er alt som det skal være!

Animationsfilmen Spider-Man: Into the Spider-Verse er nemlig en ny fortælling om Marvel-superhelten Spider-Man - men langt fra i den traditionelle forstand. Miles Morales blev første gang introduceret i tegneserien Ultimate Fallout #4 fra 2011 og er siden blevet lidt af en fan-favorit ligesom teenagepigen Spider-Gwen og grisen Spider-Ham er.

Spider-Man: Into the Spider-Verse er lidt af en genistreg midt i alt superhelte-hysteriet. Udover at være et godt skrevet superhelte-eventyr, der både underholder med action og drama, så fornyer den Spider-Man universet og tilsætter masser af humor, samtidigt med at den både henvender sig til voksne, unge og børn. Og netop det sidste er noget, som ikke mange film formår.

Filmen vandt da også fortjent en Oscar for bedste animationsfilm og det gjorde helt sikkert fordi den kan henvende sig til flere generationer. Men også fordi den ikke peger fingre af publikum og i stedet fortæller med et glimt i øjet. Fortællingen er en rutsjebanetur af energi, humor og overraskelser, der gør, man ikke tør lade blikket forlade skærmen for ikke at gå glip af noget.

Se den. Nu!

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Universal Pictures.

Titel: Spider-Man - Into the Spider-Verse
Original Titel: Spider-Man - Into the Spider-Verse
Premieredato: 2. maj 2019
Instruktør: Rodney Rothman, Bob Persichetti
Skuespillere: Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry, Lily Tomlin, Luna Lauren Velez, John Mulaney, KimikoGlenn, Nicolas Cage, Liev Schreiber
Spilletid: 112 min.
Selskab: Columbia Pictures, Sony Pictures Animation, Marvel Entertainment, 2018
Genre: Action , Humor , Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
Chaos Walking
Promising Young ...
Den Anden Side
Minari
Once Were Brothe...
Sound of Metal
Two Weeks to Liv...
Sjæl
The Secrets We K...
Things Heard & S...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...