Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Casper
Idiot Prayer – N...
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...
70Mm-Film Samler...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Honest Thief
Honest Thief billede

Trolls På Verden...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Stubbe og Scooby-Doo på sporet - del 2

4. november 2008 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Stubbe og Scooby-Doo på sporet - del 2 billede

Stubbe og hans bedste ven Scooby-Doo er endnu engang på farten i 4 spændende eventyr for de mindste i familien. De klare sagen, redder dagen og nyder kagen !

Alle tiders mest elskelige detektiv hund, og hans aller bedste ven Stubbe klovner og fjumre sig altid igennem deres opgaver på herlig vis. Nu har de fået deres egen animerede Tv-serie, der henvender sig til den yngre del af Scooby-Doo’s fans. Denne DVD udgivelse indeholder 4 af deres hæsblæsende eventyr.

Et Rigtigt Smart Hus.

Den ondskabsfulde og nederdrægtige Professor Phineas Phibes vil af med nationens forsvars system. Derfor slipper han en ondskabsfuld virus løs, der skal bevirke, at han nemmere kan komme til verdensherredømmet. Heldigvis er Stubbe og Scooby-Doo på pletten for at sætte en stopper for Professor Phibes. Men det kræver at de først må igennem et sindrigt lasersystem, der kræver alt deres snedighed.

Lynet Slår Ned To Gange.

Den diabolske Professor Phibes er endnu engang på spil. Denne gang vil han smadre jorden ude fra rummet. Heldigvis er Stubbe og Scooby-Doo klar til igen at redde jorden. Men først må de klæde sig ud som rumvæsner for ikke at falde i Professor Phibes klør.

Dyrene Må Ikke Fodres.

Jordens regnskove er vigtige for at vores klode kan overleve. Netop derfor vil Professor Phibes gerne ødelægge regnskoven, og der igennem tiltuske sig herredømmet over vores planet. Så nu er det endnu engang op til Scooby-Doo og Stubbe at redde verden, og sætte en stopper for Professor Phibes træ fældnings planer.

Mysteriet Om De Forsvundne Mysterieløsere.

Verdens mægtigste detektiv Chad Chaddington mener ikke at Scooby-Doo og Stubbe er værdige til deres titler som mysterieløserer, med mindre de kan løse det store mysterium om en række detektiver, der er forsvundet på mærkværdig vis. Vores 2 venner tager imod opgaven, og klør på med krum hals for at løse mysteriet.

Denne Tv-serie henvender sig til de mindste i familien. Scooby-Doo og hans venner er normalt ude på eventyr, der indeholder mystiske mysterier om genfærd, spøgelser og ondskabsfulde monstre. Eller det er i hvert fald, hvad det ser ud til at være. Men Mysterie banden afslutter næsten hver gang deres opklaringsarbejde med at finde ud af, at alle de fæle gespenster er udspekulerede forbrydere i fine kostumer.
I denne Tv-serie er der skruet lidt ned for uhyggen og de gysende spøgelser. Til gengæld er der skruet op for Scooby-Doo’s og Stubbes klovneriger. Det er selvfølgelig fordi serien henvender sig til de mindste, men det klæder ærlig talt ikke Scooby-Doo at blive mere fjollet end godt er. Så hvis du er hardcore Fan af Scooby-Doo og hans venner så er denne serie måske ikke noget for dig. Men hvis du derimod er 5-6 år og er ved at lære Scooby-Doo’s univers at kende er denne Tv-serie et godt sted at starte. Ja der er faktisk ikke andet at gøre end at plage dine forældre om en god Tv-aften i selskab med verdens bedste detektiv hund og hans fjollede menneskeven stubbe.

Ekstramateriale.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne DVD udgivelse.

Billedet står flot, og de mange stærke farver der er en del af stilen er flot gengivet på denne udgivelse. Scooby-Doo’s eventyr er synkroniseret til flere sprog og de 4 eventyr kan ses med Dansk, Svensk, Norsk eller Finsk tale. Lyden kan nydes i Dolby Digital.

DVD’en er venligst stillet til rådighed af Warner Bros.

Titel: Stubbe og Scooby-Doo på sporet - del 2.
Original Titel: Shaggy and Scooby-Doo: Get a Clue. Volume 2.
Premieredato: 23. september 2008
Instruktør: Jeff Allen.
Skuespillere: Jim Meskimen, Jeff bennett, Scott Menville, Frank Welker, S, Scott Bullock, Casey Kasem.
Spilletid: 88 min.
Selskab: Hannah Barbera. 2006.
Genre: Tegne- og animationsfilmbanner
Overskrift Højre Block
Saint Maud
Greta
Herself
Body Swap
Idiot Prayer - N...
Roadkill
The Painted Bird
Retfærdighedens ...
Psycho - 60th An...
FreakyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...