Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Suicide Squad - Extended Cut

19. december 2016 af Daniel Hartvig Nielsen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Suicide Squad - Extended Cut billede

Super-makværk.

”De værste superhelte nogensinde” lyder taglinen for ’Suicide Squad’ – og de fik helt ret, det er nemlig en af de værste superheltefilm nogensinde.

En hemmelig gruppe superskurke samles af regeringen som et forsvar mod overnaturlige kræfter. Så da helvede bryder løs og en endnu ”værre” superskurk er ved at smadre byen. Hidkaldes Task Force X til en selvmordsmission.

Der er gået konkurrence i at putte så mange superhelte ind i film som muligt, desværre ofte med det resultat, at karaktertegningen forsvinder, og de ender som gennemsigtige gimmicks. DCs ’Suicide Squad’ er pragt eksemplet på dette.

Deadshot, Harley Quinn, Jokeren, Captain Boomerang, Enchantress, Killer Croc, El Diablo, Rick Flagg, Slipknot, Katana og Amanda Weller er blot en række af de figurer, som er hentet fra tegneserierne – og selvom de hver især har enkelte glimtende øjeblikke, især Will Smiths Deadshot og Magot Robbies Harley Quinn, så finder vi aldrig ud af hvem de er – og hvorfor de er som de er.

Det hjælper heller ikke, at instruktør og manuskriptforfatter David Ayer har lavet et makværk af en film, der er uden hoved og hale. Plottet i sig selv er meningsløst, dialogen overfyldt med ”vittige” kommentarer og et skamløst soundtrack, der stikker i alle retninger.

Jared Leto prøver virkelig som Jokeren, og leverer absolut en indlevende præstation. Men det fører ingen steder hen, og Jokerens optræden er en joke i sig selv.

Til gengæld er en kynisk Viola Davis som badass regeringsagent Amanda Weller en af filmens små højdepunkter – og dem skal man lede længe efter. Selv filmens klimaks har svært ved at levere på actionfronten, og det kan undrer nu instruktør Ayer tidligere har stået bag brag som ’End of Watch’ og ’Fury’.

Ayer rammer en fin tyggegummi-tegneserie stil, der desværre bare rammer lidt ved siden af i det mørke univers. For taget i betragtning, at filmen skildrer en flok superskurke, så er der ikke meget ondskab at finde. Tandløst og uden kant skildres de som klicheer, der går fra at være morderiske og ”frygtindgydende” fanger til ’one big happy family’ på rekordtid. Hér kan man tale som resocialisering på højt niveau.

Højt at flyve, dybt at falde. ’Suicide Squad’ potentiale bliver sprunget i atomer – og vi ser dem næppe samlet på film igen. Det gedigne selv(mords)mål må får DC til at overveje deres kommende film – grundigt.

Det extended cut bidrager desværre ikke yderligere til filmens kvalitet – men hvordan skulle et lille kvarter også redde det?

Ekstramateriale
Blu ra'yen er fyldt med ekstramateriale: "Task Force X: One Team, One Mission', 'Squad Strength and skills', 'Joker and Harley: The "it" couple of the underworld' og 'Chasing the real' samt 'gag reel'.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Warner Home Video.

Titel: Suicide Squad - Extended Cut
Original Titel: Suicide Squad - Extended Cut
Premieredato: 6. december 2016
Instruktør: David Ayer
Skuespillere: Will Smith, Jared Leto, Viola Davis, Ted Whittall, David Harbour, Ike Barinholtz, Jim Parrack, Margot Robbie, Jaime Fitzsimons, Robin Atkin Downes, Robert B, Kennedy, Christopher Dyson, Bambadjan Bamba, Billy Otis, Shailyn Pierre-Dixon, James Mcgowan
Spilletid: 134 min.
Selskab: DC Comics, Warner Bros., 2016
Genre: Action , Humor


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...