Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Sweatshop.

7. januar 2011 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Sweatshop. billede

Punk, Goth, Rave, Sved, Sex, Mutanter og en kæmpe mand med en 100 kilo tung hammer, der gang på gang forvandler levede kød til fars. Det er blot nogle af ingridienserne i Sweatshop.

En gammel lagerhal er udset til at huse et kæmpe Rave-party, og en flok punkere skal stå for løjerne. De møder tidligt ind, for der er en masse sprut, der skal drikkes, og en masse lys og lys der skal sættes op, før de andre gæster kommer, til det der skal blive årets warehouse-rave. De mere og mere stemningsfyldte og halvberusede punkere tåger rundt og varmer op, og ingen tager sig specielt af, at flere og flere af deres venner forsvinder. De er overbeviste om, at de enten er blevet for fulde, eller er gået lidt væk for at have hed sex. Men virkeligheden overstiger alt, hvad de gæve punkere har kunnet forstille sig i deres ellers udmærkede fantasi. For pakhuset rummer en dyster hemmelighed. Her bor nemlig en lille gruppe mutanter, bestående af 3 mutant-tøser og en kæmpe mand, hvis foretrukne våben er en 100 kilo tung hammer som han effektivt svinger, og derved knuser alt hvad han rammer. Snart ankommer de andre gæster til festen, og nu kommer der for alvor gang i den. Natten kommer til at så på sex, drugs og død og ødelæggelse, og det bliver utvivlsomt årets warehouse-rave, for de får der overlever den!

Sweatshop har fået en del positiv opmærksomhed med på vejen på forskellige filmfestivaller verden rundt. Det er en lille produktion, der stråler af stor produktions kvalitet, og selvom der sikkert ikke har været de store penge bag, ser den stadigvæk imponerende flot ud.

Sweatshop holder hvad den lover og opfylder enhver splatterfans appetit på blod og indvolde. Desværre er de mange karakterer der indgår i historien ret ligegyldige, og derfor har man som publikum heller ikke nogen føelser indvolveret i dem. Resultatet bliver efterfølgende, at man er ret ligeglad med, om de lever eller dør, og derfor bliver det hele aldrig rigtigt spændende.

Spændende er til gengæld de mange brutale aflivninger med den før omtalte store hammer. Her er der virkelig valuta for pengene, når det kommer til knuste lemmer og indvolde, og det hele er krydret med grumme mutanter der ligner noget fra Lamberto Bavas hororfilm: Demons. Selvom man desværre ser alt for lidt til de vilde mutant-hjælpere, så er de bestemt skræmmende og ulækre, når de endelig er på. Hovedepersonen må siges at være manden med hammeren, og det er så sandelig en hovederolle med vægt bag. Han hamre og banker, og river og flår i de fulde punkere, og flere af scenerne er så grafiske i deres voldsomhed og så intense i deres stemning at folk med sarte nerver bør holde sig langt væk. Fremhæves bør scenen hvor en skrigende kvinde bliver mast igennem et hegn med et slag bagfra af den store hammer. Her er der virkelig tale om menneskefars i rå mængder.

Sweatshop bør nydes hvis man er til blodige makeup effkter, for det fortjener den uden tvivl. Der har den rigeligt at byde ind med.

Der er ikke noget ekstramateriale på denne udgivelse.

Lydformatet er Dolby Digital 2.0 og billedet står flot i 16:9 WideScreen. Sweatshop kan ses med Danske, Norske, finske og Svenske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Sweatshop.
Original Titel: Sweatshop.
Premieredato: 18. januar 2011
Instruktør: Stacy Davidson.
Skuespillere: Ashley Kay, Peyton Wetzel, Brent Himes, Melanie Donihoo, Naika Malveaux, Krystal Freeman, Vincent Guerrero, Jeremy Sumrall.
Spilletid: 83 min.
Selskab: 2009
Genre: Gyser
banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...