Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Teenage Mutant Ninja Turtles – Tidsrejsen 7.

25. november 2007 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar

Teenage Mutant Ninja Turtles – Tidsrejsen 7. billede

De seje padder fortsætter deres eventyr i fremtiden, og der er fuld fart på disse 3 afsnit i serien.

Jeg var selv med på Turtles bølgen da den kom frem for snart mange år siden, i form af seje tegneserier skabt af Peter Laird og Kevin Eastman. Dengang var Turtles banden ikke målrettet direkte imod børn. Leonardo, Michelangelo, Donatello og Raphael, var ultra seje padder der sammen med den temmelig psykopat agtige Casey Jones øvede voldsom selvtægt imod den kriminelle underverden, imens de blev trænet af deres mester, rotten Splinter.

Så kom den første film, den holdt stilen fra voksentegneserierne og vor 4 venner fik mange skrammer under vejs i deres kamp imod Shredder (Sho Kosugi). De 2 næste Turtles film var mere målrettede til børn, og lige ledes kom der en lang række tegneserier, der var for det yngre publikum. Det var åbenbart der pengene lå, og Splinters hardcore action team blev degraderet til børneunderholdning.

Siden hen er de blevet genoplivet som barske børster i Tegnefilmserien der blandt andet har kørt på Dansk Tv og på Cartoon Network. Specielt i den nye turtles biograffilm går de virkelig til den, og noget af den gamle ånd fra de første tegneserier er bragt til live igen.

Tidsrejsen er endnu et forsøg på at sælge Turtles til det yngre publikum. Det gør den ganske godt, og heldigvis har den også lidt af den gode gamle stemning, der gjorde
Leonardo, Michelangelo, Donatello og Raphael så elskelige.

De 4 Ninja Turtles og Mester splinter bliver teleporteret 100 år ud i fremtiden af den rige Cody Jones, der ejer det store firma O’Niel Tech. Han er stor fan af de 4 krigere, som han har hørt så meget om. Det viser sig nemlig at hans tipoldeforældre var Casey Jones og April O’Niel, der har kæmpet side om side med vores 4 helte. Der går ikke lang tid før Leonardo, Michelangelo, Donatello og Raphael er blandet ind i forbryderiske sager der kræver de 4 heltes fulde koncentration og barske håndkantslag.

Denne DVD er den 7. i serien Tidsrejsen, og nedenstående er korte referater af de 3 afsnit denne DVD udgivelse indeholder. Hvert afsnit har en spilletid på 22 min.

Turtle X går amok.

Cody har fødselsdag, og hans venner planlækker den helt store overraskelse med hjemmebagt kage og fødselsdags banner. Men den onde Darius Dun har andre planer. Han har nemlig plantet en elektronisk dims i robotten Turtle X, der pludselig går amok og smadre løs. Cody bliver fanget i den, og Ninja padderne og Splinter må sætte alt ind for at Codys fødselsdag ikke bliver helt ødelagt.

Ærens løb.

O’Niel Tech tilmelder sig et racerløb, hvor de nyeste biler skal deltage. Turtelmobilen er blevet opgraderet voldsomt, med mega turbo raket udblæsning og bløde sæder. Lige noget for de 4 Turtles. Skurken Triple Thret vil sætte en stopper for løbet og snart bliver de grønne helte overfaldet af krabbe ligende robotter. Da det hele ser mørkest ud må den gode gamle motorcykel findes frem, og de rigtige hestekræfter bliver sluppet løs for at vinde løbet.

Statsoverhovedet.

Teenage Mutant Ninja Turtles bliver tilkaldet af præsidenten Bishop. Han frygter for sit liv, og hvis han bliver fejet af vejen vil der udbryde krig imellem galaxerne. Midt i mødet bliver de overfaldet af et Dino ligene monster. De får jaget det på flugt, og snart ender de i underjordiske huler, hvor en gammel fjende Doktor Baxter Stockman venter på dem med en hær af mutant væsner.

Turtles serien - Tidsrejsen – er fin underholdning og animationen fungere godt. En lidt anden stil end man er vant til, men dette vinder faktisk ved nærmere gennemsyn. Serien henvender sig stadigvæk til det yngre publikum, der helt sikkert også vil blive fyrsteligt underholdt, af den megen ramasjang og gang i den. De lidt ældre Turtles fans vil måske finde dette en anelse for ensformigt, og ønske at forfatterne ville have brugt ideen om en tidsmaskine lidt mere konstruktivt. Grundet den børnevenlige stil, der bliver lagt for dagen, kan man godt savne lidt bid og den sorte Humor er langt væk, selvom der stadigvæk bliver fyret on-liners og jokes af er de temmelig polerede i forhold til hvad de 4 padder fik liret af i deres spæde tegneserie barndom.

Alt i alt er Tidsrejsen god underholdning, og hvis man er fan af de seje Teenage Mutant Ninja Turtles, er der ingen vej uden om.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne udgivelse.

Billedet står flot og lyden er Dolby Digital. Den danske synkronisering fungere godt, de 4 padders sprog og slang er godt oversat, så det også er forståeligt for de mindste fans.

Leonardo, Michelangelo, Donatello og Raphaels eventyr i tidsrejseserien, kan godt anbefales hvis man er fan af de grønne helte, og imens vi nyder denne serie på DVD, kan man jo så vente på, og glæde sig til den næste computeranimerede biograf tegnefilm om de 4 Ninja Turtles og deres benhårde kamp i retfærdighedens tjeneste.

Filmen er venligst stillet til rådighed af On Air Video.

Titel: Teenage Mutant Ninja Turtles – Tidsrejsen 7.
Original Titel: Teenage Mutant Ninja Turtles: Flash Forward 7.
Premieredato: 1. november 2007
Instruktør: Jin-Gon kim, Seung-Dae Kang, mf.
Skuespillere: Simon Stenspill, Sune Svanekier, Allan Hyde, Andreas Nicolet.
Spilletid: 75 min.
Selskab: 4Kids, Mirage Studios. 2007.
Genre: Tegne- og animationsfilmbanner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...