Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Terminator: Genisys

6. august 2017 af Daniel Hartvig Nielsen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Terminator: Genisys billede

Terminator is back i en flot 4K Ultra HD-udgivelse – og det er stærkt underholdende

’Terminator: Genisys’ fra 2015 skulle være startskuddet på en ny Terminator-trilogi – men af økonomiske og andre uransagelige årsager blev det droppet, og det er en skam. Den femte film er nemlig en underholdende action-affære, der hylder sit ophav, byder ind med nyt og har en Arnold i topform!

I fremtiden har et robotstyret computersystem Skynet overtaget jorden og udslettet det meste af befolkningen. En modstandsgruppe kæmper for frihed mod de utrættelige dræbermaskiner, og da sejren næsten står før døren, sender Skynet en dræbermaskine, en såkaldt Terminator, tilbage til 1984 for at slå Sarah Connor ihjel før hun kan føde modstandsgruppens alvidende-leder John Connor.

Men den velkendte tidslinje fra James Camerons ’Terminator’ er allerede blevet brudt, da en dræbermaskine allerede har forsøgt at slå Sarah ihjel, da hun var barn. Dermed et både fortid, nutid og fremtid sat ud af spil og alt kan ske. En parallel virkelighed er blevet skabt – og Kyle Reese, som er blevet sendt tilbage, står nu overfor en helt anden mission.

Man kan muligvis godt fortabe sig i tidsrejse-plothuller i ’Terminator: Genisys’, men det ændrer ikke på, at den fikse måde at skabe bro mellem de gamle film og den nye er ganske effektiv – og resultatet er ekstrem underholdende.

’Terminator: Genisys’ er nemlig en action-blockbuster i genrens klareste forstand – imponerende CGI, masser af eksplosioner, biljagter, humor og ikke mindst en Arnold Schwarzenegger i top form.

Schwarzenegger omfavner sin alder – og i rollen som sin legendariske rolle som dræbermaskinen T-800, der i den nye film har tilnavnet ’Pops’, leverer Arnold sin bedste præstation siden sit comeback til det store lærred. Emilia Clarke er langt fra ligeså badass som Linda Hamilton i rollen som Sarah Connor, men hendes teenage-ficerede forhold til Pops giver rollen en anden glød, som fungerer her.

Det samme gør sig gældende for Jai Courtney i rollen som Kyle Reese og Jason Clarke i rollen som John Connor, der i en ny vinkel bliver ond i den nye film – et plottræk, som er med til at give ’Terminator: Genisys’ lidt forfriskende originalitet, selvom tidsrejsende-manuskriptet i sig selv ikke ligefrem er fornyende.

Filmens fede actionscener kommer for alvor til sin ret i denne 4K Ultra HD-udgivelse, hvor det står krystalklart og er et bevis for hvor imponerende langt Hollywood er kommet.

Den underholdende ’Terminator: Genisys’ når ikke James Camerons to første film til sokkeholderne, men uden store diskussion bør placere sig som den tredje bedste film i rækken af ’Terminator’-film. En bedrift som de to foregående film taget i betragtning, måske ikke er så stor igen, men med masser af potentiale, hvilket ikke gør det mindre bedrøveligt at den nye triologi er blevet lagt på hylden.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Paramount

Titel: Terminator: Genisys
Original Titel: Terminator: Genisys
Premieredato: 6. juli 2017
Instruktør: Alan Taylor
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, J.k, Simmons, Jason Clarke, Courtney B, Vance, Matt Smith, Emilia Clarke, Jai Courtney, Dayo Okeniyi
Spilletid: 120 min.
Selskab: Fox-Paramount, 2015
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...