Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Aristocrats

28. april 2006 af Gert Sørensen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Aristocrats billede

En mand kommer ind til en talentspejder og siger……. The Aristocrats.

Dette er faktisk grundlaget for hele filmen, et oplæg til en joke og punchlinen, alt ind i mellem må man selv fylde ind.

The Aristocrats er en dokumentar film om en gammel vittighed som er blevet genfortalt fra den ene komiker til den anden de sidste 100 år. Grundideen handler om at være så vammel og provokerende som muligt for til sidst at komme med den samme punchline, The Aristocrats (Aristokraterne).

Det har her lykkes for instruktøren Paul Provenza og kameramand og producent Penn Jillette (fra Penn og Teller) at få nogle af Amerikas største stand-up komikere til at genfortælle den samme vittighed om og om igen samt forklare hvorfor den er sjov. Problemet med denne film er netop, at det hele er bygget op omkring den ene joke og hvis man ikke syntes den er sjov så bliver filmen på ingen måder interessant. Jeg skal ærligt indrømme jeg ikke syntes selve vittigheden var noget specielt, men nogle af de steder hvor den blev fremført blev den sjov, for folk hører normalt ikke komikere stå på en scene og fortælle historier om sin mor og en kæmpe schæfer hund, men det er kun med til at gøre hele filmen længere end den burde være.

Filmens komikere er også, for den største dels vedkommende, totalt ukendte på vores breddegrader og dermed mister filmen noget af sin chok effekt, for den drivende kraft i filmen er, at man ser komikere som Bob Saget fra TV Danmark serien ”Hænderne Fulde”, altså en stueren familie komiker, komme med den ene vulgære udtalelse efter den anden. Dette er en side vi ikke har set af ham tidligere men ellers er det ukendte komikere og dermed mister den sin provokerende side.

Ekstra materialet består af et kommentator spor, hvor filmens to hovedmænd, Paul Provenza og Penn Jillette, diskuterer hvordan komikken opstod og de forskellige medvirkendes baggrund, hvilket er rart da de fleste er totalt ukendte i Europa.

Derudover indeholder filmen diverse fraklip som ikke kom med i filmen, hvorfor er ikke helt klar for det er blot mere af det samme, meget trivielle humor. Klip som folk har sendt ind med deres egen version af joken, Trailere og en hyldest til Johnny Carson.

Gennemgående en tam affære, joken omtales som den frækkeste joke nogensinde men at få nogle til at høre på den i 90 minutter, er som de selv siger i starten af filmen, den største joke af dem alle.

Filmen får 2 stjerner for den har sine øjeblikke, men de er få og der er langt imellem dem.

Filmen er venligst stillet til rådighed af
Sandrew Metronome.

Titel: The Aristocrats
Original Titel: The Aristocrats
Premieredato: 18. april 2006
Instruktør: Paul Provenza
Skuespillere: Robin Williams, Billy Connely
Spilletid: 89 min.
Selskab: SandrewMetronome
Genre: Dokumentar
Link: http://www.thearistocrats.com/


banner
Overskrift Højre Block
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...
Monkey Man
Immaculate
Fire døtreKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...