Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Civil War
Civil War billede

For Evigt
Hammarskjöld


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Lake House

17. december 2006 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar

The Lake House billede

En besynderlig korrespondance mellem to personer, hvor den ene skal til at flytte og den anden har boet der for to års siden, udvikler sig til romantik, på trods af den fysiske uvished.

Kate Foster (Sandra Bullock) er den fortravlede læge, der må sælge sit søhus, for at komme tættere på hospitalet i Chicago. Hun sørger for at få sin post eftersendt. Men for at checke at der ikke skulle være nogle breve der er smuttet, opdager hun et brev fra arkitekten Alex Wyler (Keanu Reeves), hvor han på står at bo i huset, på trods af at det stor tomt, og det endnu ikke er blevet overtaget af den nye ejer! Men et blik på poststemplet, der er dateret to år tilbage, til 2004!
Kate´s nysgerrighed er skærpet, og de begynder at skrive flere breve til hinanden via Søhusets postkasse, og finder hurtigt ud af at de er som skabt til hinanden. Problemet er at de lever i hver deres tidsperiode! Kan de række ud efter hinanden over dette mystiske uforklarlige hul i tiden?

”The Lake House” er en genindspilning af Hyun-Seung Lees ”Siworae fra 2000. En klassisk romantik, med diverse forhindringer for de eneste to, hvor Sandra Bullock har fået ekstra kindrødt (for meget?), og Keanu Reeves spiller den ihærdige bejler. Det Christopher Plummer (Simon Wyler/faren) der som så mange gange stjæler billedet, som den krakilske og diktatoriske alfader. Filmens magiske historie er ganske finurlig, men jeg er sikker på at den koreanske udgave er endnu mere sanselig og poetisk. Keanu Reeves er set bedre, han har ikke bredde nok i sit spil, til virkelig at kunne fænge i den slags emotionelle roller. Sandra Bullocks fungere ganske udemærker og heller ikke mere. Der er et ganske godt soundtrack der følger filmens spor, bl.a. The Eels, Paul McCartney m.fl.

Traileren til filmen følger med som ekstra materiale. Desuden fraklip med mere, nogle mere langtrukne end andre. Man savner inspirationen, den oprindelige film, hvor der burde have været et større link til. Det er trods alt grunden til filmens tilblivelse!

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Warner Bros..

Titel: The Lake House
Original Titel: The Lake House
Premieredato: 12. december 2006
Instruktør: Alejandro Agresti
Skuespillere: Sandra Bullock, Keanu Reeves, Christopher Plummer, Shohreh Aghdashioo, Nathan Adloff, Ebon Moss-Bachrach, Dylan Walsh, Willeke van Ammelrooy
Spilletid: 105 min.
Selskab: Village Roadshow Productions/Warner Bros/2006
Genre: Romantik


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...