Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Lifeguard

14. december 2013 af Betina Bøgh Larsen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Lifeguard billede

En livredder, som får svært ved at bunde

29-årige Leigh (Kristen Bell) er led og ked af sit liv. Hun arbejder som journalist og skriver nogle spændende og vedkommende artikler, men savner ros og anerkendelse for sit arbejde. Indtil for nylig havde hun desuden en hemmelig affære med sin chef, men så skulle han lige pludselig giftes med sin kæreste.

Da det hele bliver for meget for Leigh, søger hun tilflugt hos sine forældre. Ved at finde tilbage til sine rødder håber hun, at hun kan finde sig selv igen, og finde sit kald. Hun mødes med sine gamle venner, og de falder hurtigt tilbage i deres gamle rytmer og vaner. De bliver som teenagere igen og fester det halve af natten, drikker sig i hegnet, ryger hash og tager stoffer.

Ligesom i high school og på college bliver Leigh livredder. Hun falder hurtigt i snak med chefens 16-årige søn, Little Jason (David Lambert), som vil droppe ud af skolen og flytte til Vermont. Inden længe bliver de tiltrukket af hinanden og indleder en hemmelig affære, der dog skaber så store problemer, at selv en livredder kan få svært ved at bunde...

Vurdering
The Lifeguard handler om det klassiske tema at finde sig selv. Om at være forvirret og ikke vide, hvor man hører til. At det er helt okay at så tvivl om, hvem man er, og hvad man vil med sit liv, hvad enten man er ung eller gammel.
Kristen Bell, som er en af mine favoritskuespillerinder, er god og troværdig i rollen som Leigh. Det klæder hende at spille en alvorligere rolle, end de sjove og lattermilde roller hun ellers er kendt for. Hun har noget på hjertet, og man kan relatere sig til hende. Man får så ondt af den fortabte Leigh, som hænger med mulen, at man får lyst til at klappe hende på skuldrene og sige, at det hele nok skal gå.

Hendes virkelighedsflugt med druk, hash og stoffer er en dårlig cocktail. Samtidig med hun opfører sig som en ansvarsløs teenager, forsøger hun at overbevise Little Jason og hans skaterkammerater om, at de ikke skal droppe ud af skolen og flytte til Vermont. At det er vigtigt at få en god uddannelse, for at nå langt i livet. Men at budskabet ikke rigtigt siver ind, er egentlig ikke overraskende, når både hun, hendes barndomsvenner og hendes nyfundne skaterkammerater alle er påvirket af alkohol, hash og stoffer.

Filmen har en barsk, men nødvendig, slutning. En slutning, der fungerer som et wake up call for Leigh, som indser, at det er på tide at blive voksen og atter tage ansvar for sit liv. En slutning, der gør filmen realistisk og giver stof til eftertanke.

Ekstra-materiale
Ekstra-materialet består af den obligatoriske trailer for filmen og et slideshow med billeder fra filmen.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Another World Entertainment.

Titel: The Lifeguard
Original Titel: The Lifeguard
Premieredato: 29. oktober 2013
Instruktør: Liz W, Garcia
Skuespillere: Kristen Bell, David Lambert, Martin Starr, Mamie Gummer, Amy Madigan
Spilletid: 94 min.
Selskab: Another World Entertainment, 2013
Genre: Drama , Romantikbanner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...