Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Casper
Idiot Prayer – N...
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...
70Mm-Film Samler...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Herself
Herself billede

Trolls På Verden...
Honest Thief


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Rocket Post (DVD)

26. september 2005 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Rocket Post (DVD) billede

Året 1938, på en ø ud for det skotske højland, en tysk raketingeniør bliver udstationeret, men det er ikke sådan ligetil at finde fodfæste, krigen lurer forude, og øens beboer holder dørene lukket!

Gerhard Zucher (Ulrich Thomsen) bliver henvist til en lille ø ud for det skotske højland sammen med sin assistent Heinz Dombrowsky (Eddie Marsan), hvor deres fjerne eksil, skal udgøre en mindre trussel mod hitlers indsamling af forskere. Gerhards plan er at bygge et perfekt postraket system, der skal forbinde afsidedes liggende steder med “civilisationen”. Men de bliver begge mødt af en fjendtlighed fra bebeoerne på øen. Deres ophold på øen, er hos den unge Catriona Mackay (Shauna Macdonald), der stiller sit hus tilrådighed, primitivtog ikke lige Heinz´smag. Men der opstår hurtigt sympati mellem Gerhard og Catriona, og selve raketprojektet bliver hurtigt et tilløbsstykke, og alle vil pludselig hjælpe de sære tilflyttere!
En aften stikker Heinz af og sætter ild til det hele, da Tyskland har bedt dem om at vende hjem, og Gerhard nægter! Hector McDougal (Tim Barlow) bliver ny assistent. Men krigen er igen ved at vågne, og kendsgerningerne lader ikke denne lille ø forbi!

Stephen Whittaker har instrueret denne film, og er kendt I tv sammenhænge med Nicholas Nickleby, afsnit af Inspector Morse, Poirot og en del meget udpræget engelsk. Denne komedie/drama er udspundet på en opsigtsvækkende sand historie fra tiden inden 2. Verdenskrig. Den kører på det følelsesmæssige, og er tiltider ved at kamme over, så det bliver lettere patetisk. Ulrich Thomsen når ikke helt ud i sit spil i forhold til en fremragende rolleliste, virker tiltider underspillet, om det så er hensigten, fungere det ikke rigtigt, specielt ikke da han besidder filmens hovedrolle. Filmen har klart sine sjove momenter, og kan anbefales som en sød lille komedie/drama til at lune sig på i disse løvfaldstider!

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: The Rocket Post
Original Titel: The Rocket Post
Premieredato: 2. september 2005
Instruktør: Stephen Whittaker
Skuespillere: Ulrich Thomsen, Shauna Macdonald, Eddie Marsan, John Wood, Clive Russell, Tim Barlow
Spilletid: 107 min.
Selskab: Ultimate Picture/2002
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
Body Swap
Idiot Prayer - N...
Roadkill
The Painted Bird
Retfærdighedens ...
Psycho - 60th An...
Freaky
Gud Eksisterer, ...
Secret Ingredient
Beck - Undercove...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...