Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Sinful Nuns Of Saint Valentine

21. februar 2009 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar

The Sinful Nuns Of Saint Valentine billede

De syndige nonner fra Saint Valentine er middelmådig underholdning indenfor Nunsploitation genren. Mest for hardcore fans.

Exploitationgenren har fostret mange grene, og Nunsploitation er absolut en af de smallere. Genren beskæftiger sig som oftest med nonner der under deres kjoler er hotte som de nederste lag i helved. Sex blandet med pisk og tortur er også tilbagevendende ingredienser i en solid Nunsploitationfilm.

The Sinful Nuns Of Saint Valentine tager sin begyndelse, da den unge Esteban tager flugten skarpt forfulgt af kirkens mænd. Han er beskyldt for at have slået en af kirkens tro tjenere ihjel. Men i virkeligheden drejer det sig også om, at han ikke må se sin elskede Lucita. Lucita er blevet ført i kloster, da hendes far heller ikke vil lade hende se Esteban. Nu er hun beskyttet for ham i det lukkede kloster ledet af den magtsyge og liderlige Søster Incarnation.
Esteban ankommer hårdt såret til klostret. Han får hjælp af kirketjeneren, der skjuler ham og i smug lader ham se sin elskede Lucita. Imens bliver en anden nonne ved navn Josefa myrdet på brutal vis. Søster Incarnation beskylder Lucita for mordet, og indkalder kirkens højeste magter for at få hende dømt med tortur og vold. I virkeligheden har Søster Incarnation fundet ud af at Esteban er i klostret, og hun er varm efter at mærke hans manddom. Inden længe finder kirken ud af Søster Incarnations virkelige hensigter, og dømmer hele klostret til døden. De skal sammen mures levende inde og dø en lang og pinefuld død. Nu er det op til Esteban at redde sin elskede og resten af de syndige nonner.

The Sinful Nuns Of Saint Valentine er instrueret af Sergio Grieco, der bringer en smule historie ind i en genre, der som regel ikke er plaget af de gode manuskripter. Men måske han bare skulle have holdt sig lidt mere til det fans af genren i virkeligheden vil se, og glemme hans forsøg på at kaste lidt historie ind i det bizarre univers. For uheldigvis snegler historien sig af sted i et tempo, der i perioder gør den en smule kedelig at sidde igennem. Selvfølgelig holder den også hvad den lover, og man bliver belønnet med tortur fra den væmmelige inkvisition, og liderlige blikke fra den hotte Søster Incarnation, der gerne slår ihjel for at være sammen med en mand. Hele klimakset der foregår iblandt de indespærrede og halvgale nonner er da også både fascinerende og modbydelig på en og samme tid. Desværre ville man godt se lidt mere af det hele, og derfor når The Sinful Nuns Of Saint Valentine aldrig at blive mere end middelmådig underholdning indenfor genren. Men det til trods er den bestemt et kig værd, og hvis man ikke før har stiftet bekendtskab med Nunsploitationgenren kan man sagtens starte her. Bare husk på at emnet og det der flimre over skærmen kan betragtes som blasfemisk, kontroversielt og yderst provokerende for nogle mennesker. Så hvis du allerede bliver en smule stødt over denne anmeldelse så lad hellere være med at udforske denne genre nærmere.

Ekstramateriale.

Der er ikke meget ekstramateriale at hente på denne udgivelse. Man kan læse en udmærket filmografi over instruktøren Sergio Grieco. Desuden er der et kort slideshow med billeder fra filmen og et trailershow for andre udgivelser fra Another World Entertainment. Hvis filmen købes fra ny følger der en 4 siders booklet med. Denne har dog ikke været med på dette anmeldereksemplar.

Alt i alt kan det kun snige sig op på 1 stjerne ud af 6 mulige for ekstramaterialet på den ellers flotte udgivelse fra Another World Entertainment.

Billedet står en smule grynet, og billedet hopper en smule nogle steder. Men alt i alt må man være glad for at det overhovedet er lykkedes at få en film som denne udsendt på det Danske DVD marked.

Filmen kan ses med Danske, Svenske, Norske og finske undertekster, og lyden er det originale italienske lydspor.

The Sinful Nuns Of Saint Valentine er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: The Sinful Nuns Of Saint Valentine
Original Titel: Le Scomunicate de San Valentino
Premieredato: 10. januar 2009
Instruktør: Sergio Grieco.
Skuespillere: Francoise Prevost, Jenny Tamburi, Paolo Malco.
Spilletid: 89 min.
Selskab: 1974.
Genre: Andet
Det elskede par igang med deres forbudte kærlighed.
Det elskede par igang med deres forbudte kærlighed.
De syndige nonner må tage deres straf. Muret inde og glemt for at dø i ensomhed.
De syndige nonner må tage deres straf. Muret inde og glemt for at dø i ensomhed.
Lucitas kiste indeholder til Estebans overraskelse heldigvis ikke hans elskede. Men blot liget af en henrettet heks.
Lucitas kiste indeholder til Estebans overraskelse heldigvis ikke hans elskede. Men blot liget af en henrettet heks.


banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...