Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jojo Rabbit
Jojo Rabbit billede

Kollision
Knives Out - Var...
Kød & Blod


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

The Wild Boys

15. november 2018 af Maria Bjerregaard

5 stjerner Skriv en kommentar

The Wild Boys  billede

”The Wild Boys” er en af de mest bizarre og underlige filmoplevelser i længere tid. Men til gengæld er dens besynderlige udtryk også meget vellykket.

Den franske instruktør Bertrand Mandico er kendt for sine kortfilm, som også har høstet ros på de store internationale filmfestivaler. Nu kommer turen så til hans første spillefilm, som omhandler de vilde og ekstreme seksuelle impulser hos en gruppe unge mænd. Og det er blevet et ret fornuftigt og vellykket resultat.

The Island of La Réunion
Vi befinder os i starten af det 20.århundede, hvor fem unge mænd begår en forfærdelig forbrydelse. De bliver sat ud på en rejse, som skal gøre dem mindre vilde, hvor en hollandsk kaptajn står i spidsen for deres for deres rejse, som fører dem til en luksuriøs ø med overnaturlige kræfter. Dette bliver en rejse og ikke mindst en livsændring, de aldrig kommer til at glemme.

Fransk besynderlighed
Filmen er bestemt et eksempel på en sort komedie. Den er meget bizar både i dens udtryk og kommunikation, hvor vi følger hele filmen i en sort/hvid facade. Filmeteknikken er også bemærkelsesværdig, da den gør brug af horisontsskift – f.eks. kan karaktererne virke som om, de slet ikke befinder sig i samme rum, men snakker med en højere magt. Dette ses bl.a. i scenen, hvor de står overfor en almægtig dommer. Mandico har fokuseret sig på det litterærer arbejde, hvor der anvendes Jules Verne og William Burrough, som en reference til det daglige liv.

En vild fortælling
”The Wild Boys” er en vild fortælling, som leger med erotik og seksualitet tematikker. Drengens seksuelle impulser er blevet skubbet helt ud til kanten, hvilket giver oplægget til en meget mørk og dyster fortælling om, hvor farligt ens begær kan være. Selvom karaktererne er forskellige og har forskellige personligheder, bliver de altid bundet sammen med deres vilde natur og lyster. Der er dog ikke langt imellem både grin og gys, hvorpå gruppen bliver introduceret for konsekvenserne af deres farlige adfærd. Og dette forvandling er ret fascinerende at være vidne til.

”The Wild Boys” er bizar, besynderlig og meget bemærkelsesværdig. Den er fascinerede i dens filmiske udtryk, og underholder ganske fint med drengenes seksuelle opdagelser. Den kan virke lidt indviklet i starten, men hvis man bliver hængende er resultatet meget interessant.

Titel: The Wild Boys
Original Titel: Les garçons sauvages
Premieredato: 15. november 2018
Instruktør: Bertrand Mandico
Skuespillere: Pauline Lorillard, Vimala Pons, Diane Rouxel, Anaël Snoek, Mathilde Warnier, Sam Louwyck, Elina Lowensohn, Nathalie Richard
Spilletid: 117 min.
Selskab: Ecce Films, Det Danske Filminstitut, 2018
Genre: Adventure , Drama

banner
Overskrift Højre Block
Black Christmas
Jojo Rabbit
Dark Waters
The Peanut Butte...
Kød & Blod
Weathering with You
Black And Blue
En Helt Almindel...
Jumanji: The Nex...
Escape at DannemoraKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...