Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Triangle

30. juni 2011 af Jesper Poulsen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Triangle billede

Kattens leg med musen på det store hav...

Der er noget helt specielt klaustrofobisk på den tilsyneladende forladte færge, som Jess og hendes kammerater stiger ombord på, efter at en storm har splintret den båd de ellers befandt sig på. Derfor er det også det perfekte sted at iscenesætte en psykologisk skrækfilm.

Dog varer det ikke længe før at vores hovedpersoner finder ud af at de måske nok ikke er så alene, som man umiddelbart skulle tro. Skizofrenien raser inden længe, og rædslerne går, om ikke i ring, så, i en trekant. Økser, skydevåben og knive kommer snart i nærkontakt med menneskekroppe, uden at vi ender i en decideret splatter-film. Dertil er denne film langt mere uforudsigelig til at kunne tilhøre førnævnte genre. Melissa George spiller Jess, som finder ud af at hun er sin egen værste fjende, men samtidig den eneste der kan løse gåden om hvordan hun og hendes følge kan slippe ”levende” fra mødet med den skumle færge. Desværre med nogle dystre udsigter foran sig, uden at jeg skal afsløre mere...

Filmen er et fint forsøg på at kringle din hjerne rundt i manegen, og det lykkes til dels. Blandt sammenlignelige film, kommer den dog til kort ved ikke at være nogen større produktion. Men alligevel kan man nu godt føle sig okay underholdt, når først Jess begynder at se sandheden i øjnene om hvad der egentlig foregår ombord.

Det er Christopher Smith, manden bag Black Death og Severance, som både har skrevet manuskript og instrueret Triangle. Og det er næppe nogen tilfældighed at han har udset sig Melissa George til hovedrollen. Hun er hærdet i gyser-genren via film som 30 Days Of Night og Amityville Horror. Rollelisten omfatter også blandt andre Liam Hemsworth og Rachael Carpani. Filmen, som er en delvis britisk/australsk produktion blev aldrig den store publikumssucces, trods hæderlige anmeldelser. Samme årsag må vi formode ligger til grund for at vi herhjemme kun får lov til at opleve filmen på dvd/blu-ray.

Udgivelsen indeholder ikke noget ekstra materiale.

http://www.soulmedia.dk

Titel: Triangle
Original Titel: Triangle
Premieredato: 7. juni 2011
Instruktør: Christopher Smith
Skuespillere: Melissa George, Michael Dorman, Rachael Carpani, Henry Nixon, Emma Lung, Liam Hemsworth
Spilletid: 95 min.
Selskab: Icon Entertainment, Pictures In Paradise Production, 2010
Genre: Gyser

banner
Overskrift Højre Block
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...