Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Venter på far – Vi har meget mere at gi’

11. oktober 2005 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar

Venter på far – Vi har meget mere at gi’ billede

Så er Venter på Fars sprit nye live DVD ¨Vi har meget mere at gi´¨ på gaden. DVD’en indeholder hele det nye show, inkl. Hittene ¨Vaske og Tørre¨, ¨Så ond er jeg¨, og ¨Andre Kvinder¨ .

Så er Venter på Fars sprit nye live DVD ¨Vi har meget mere at gi´¨ på gaden. DVD’en indeholder hele det nye show, inkl. Hittene ¨Vaske og Tørre¨, ¨Så ond er jeg¨, ¨Andre Kvinder¨ og evergreens som ¨Handyman¨ og ¨Der er altid noget at gøre for en husmor¨.

Venter på Far er: Cæcilia Glode, Jens Nørremølle, Anne Dorthe Michelsen, Anne Herdorf, Cathrine Nordseth. Disse kvinder har i en årrække plaget den danske musik scene, med deres cd-udgivelser og nu er du så klar med deres første DVD udgivelse….og lad mig sige det med det samme, det er absolut kun for fans, alle andre bør holde sig langt væk.
Omkring 1993, da Anne Dorte Michelsen og sceneveninderne første gang drog på turné, sagde forkvinden, at hun først blev humorist, da hendes liv blev alvorligt. Hun havde været med i den melodiøse gruppe Tøsedrengene og blev så mor, og – bum! Da mødte hun livets alvor.
Den bedste sang i det nye program hedder ”Vaske og tørre”, og den er en opremsning at livets trummerum, sådan som en mor og husmor må opfatte den. Det hele begynder hele tiden forfra – så snart alt er klaret, vokser opvasken igen, og vaskekurven fyldes.
Det ligner et traume, måske et magtesløst oprør, men et langt stykke er det også en fuldstændig korrekt iagttagelse. Tørrestativet bliver kvindens nærmeste ven, og hun kan gå og opdage, at ”fra centrifugen hen hvor skabet har stået/kan man godt indimellem opleve noget”.
Hun vænner sig til, at sådan er det, og hun indser, at manden er den kloge, ham med karrieren. Bare hun er ung og smuk, så passer de egentlig godt sammen. Han har jo alligevel så evigt ret, som et underdanigt omkvæd lyder.

Til det nye show har de 5 damer etableret en husmoderskole i Østrig med frisk luft og øvelser ala ”Vi løfter og hæver – væk med vor blæver”.
Showet introducerer de fem i grå uniformsskjorter og fornuftige nederdele med bredt bælte, og de forsikrer, at de i Østrig er ”stået op med bjerggederne og gået i seng med gedehyrderne”. Hårdt arbejde er sagen...
Der skal også arbejdes hårdt i den hjemlige hverdag, og de fem kan godt synge om, hvor onde de kan være over for manden, indtil fordelen er på deres side. Og de kan synge længe om, at de har meget mere at gi, end man sådan lige tænker over. De er endda villige til at se bort fra, at deres rige mand er 40 år ældre end dem selv, og de har let ved at love at skifte hans kateter i den ubeskyttede bolig, som han jo så vil være bundet til om føje år.

Ind i mellem kan de fem godt gå og tænke på, hvorfor andre kvinder har det så meget mere behageligt end de selv, og de kan drømme om den evige beundring, f.eks. i ”Bagesangen”, der drejer sig om , at de gerne vil være gode at bage på....
I en lille, stilfærdig sang undrer de sig over, at Laila Mathiesen fra Vojens nordvest slog sig til tåls med en karriere som p-vagt i city og ægteskabet med Knud Erik. Ganske vist var elskeren Bent Aage der, og skulle hun mon følge drømmen og bryde op? Næ...!

DVD’en byder endvidere på noget de på coveret kalder for: storfilmen ¨DE 10 BID¨. De 10 bid er fundet i løngangene under Venter på Far's tyrolske kuranstalt ”Der frohe Vater” (Den glade far), og er en række budskaber til kvinden, som skal genoprette balancen og harmonien mellem de to køn.

De 10 bid er som følger:

1. AL MAGT TIL FAR - BLIV GRAVID!
2. KOM FAR I FORKØBET - TAG VENINDEN MED!
3. GIV FAR PLADS I TRAFIKKEN - TAG BUSSEN!
4. GØR FAR LYKKELIG - FÅ GEBIS!
5. GIV FAR PLADS - KØB XXX LARGE!
6. FOR FARS SKYLD - FÅ KEJSERSNIT!
7. SLÅ KUN FAR NÅR HAN BER OM DET!
8. GIV FAR CHANCEN - GÅ NED I LØN!
9. GØR FAR GLAD - SNYD I SPIL!
10. HOLD MED FAR - HOLD KÆFT!

Hvis man syntes at ovenstående om de 10 Bid er hyleskægt, og næsten ikke kan få styr på sine latterkramper, så skal man straks skynde sig hen til den lokale DVD pusher og investere lidt dansk valuta i Venter På Fars nyeste DVD udgivelse. For de 10 Bid er vel nok meget rammende for den humor de ligger for dagen. Deres målgruppe er af den modne slags, måske endda den lidt overmodne, så derfor rammer de ikke bredt, hvilket de bestemt heller ikke prøver på. Noget de selvfølgelig skal have applaus for. De sælger bestemt ikke ud. Der er bestemt ikke noget i vejen med Anne Dorte Michelsens tekster, og der er mange finurligheder imellem, men udførelsen er tam og uden bid.
Endvidere så er hele showet ikke filmet særligt godt. Billedet er tit sløret og temmelig kedelig at se på. Rent teknisk kunne det godt have været udført bedre. Ikke fordi selve indholdet var blevet mere spændene, men i det mindste så skulle man ikke sidde og blive irriteret over den teknisk dårlige optagelse af denne ellers sprit nye DVD udgivelse.

Som sagt før. Er du fan af de 5 piger og deres sangunivers, så snyd ikke dig selv for denne DVD udgivelse. Så er der meget at komme efter, men hvis ikke så brug hellere 200 kroner på noget med lidt mere bid i.

Udover hele showet – Vi har meget mere at gi’ fra 2005 indeholder DVD’en også andet ekstramateriale.

Ekstramateriale:

Uddrag fra Showet: Undskyld fra 1999.

Storfilmen: De 10 bid…og klip fra Showet: Vupti.

3 videoer til deres populære sange.

Bag scenen, hvor vi følger pigerne i øvelokalet og på tour.

Ekstramaterialet er faktisk også kun for hardcore fans af denne ret så modne dame-gruppe. For andre er det temmelig kedeligt og faktisk også dårligt udført rent teknisk og filmisk. Hjemmevideoerne er bedst, selvom de ikke er noget at råbe hurra for.
Samlet karakter for ekstramaterialet bliver derfor kun til 1 stjerne ud af 6 mulige.

Musik DVD’en er venligst udlånt af Emimusic.

Titel: Venter på far – Vi har meget mere at gi’
Original Titel: Venter på far – Vi har meget mere at gi’
Premieredato: 26. september 2005
Genre: Humor
De 5 damer fra deres bedste side.
De 5 damer fra deres bedste side.
Et billede fra en af de berømt møntvaskeri-koncerter.
Et billede fra en af de berømt møntvaskeri-koncerter.



banner
Overskrift Højre Block
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...