Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

What's The Worst That Could Happen? (VHS)

23. april 2002 af Morten Eriksen

2 stjerner Skriv en kommentar

What's The Worst That Could Happen? (VHS) billede

En indbrudstyv bryder ind hos en rigmand og stjæler med arme og ben, men bliver taget med bukserne nede. Politiet ankommer og rigmanden udnytter chancen til at stjæle fra selveste indbrydstyven!

Kevin Caffery (Martin Lawrence) lever af at lave indbrud og derefter sælge kosterne til sin ven hæleren Mack (Bernie Mac). Kevins kollega Berger (John Leguizamo) finder ud af, at rigmanden Max Fairbanks (Danny DeVito) har ladet et firma gå neden om og hjem, og derfor i en periode ikke har adgang til sine egen luxusvilla. De beslutter så at bryde ind og tager hvad de kan få. Helt nemt går det alligevel ikke, da Fairbanks viser sig at være hjemme. Han er på toilettet, hvor han underholder Miss September (Tracey Kimberly) der ligger i badekarret. Han hører en rumsteren i de tilstødende lokaler og tager Kevin på fersk gerning. Han får tilkaldt politiet, men i stedet for bare at lade dem tage sig af sagen, påstår han, at den ring Kevin bærer er hans. Det lykkes ham at overbevise politiet og han får narret ringen fra ham. Kevin bliver taget med i politibilen. Der går i midligertid ikke mange minutter, så lykkes det ham at hoppe ud af bilvinduet. Han løber straks tilbage til villaen hvor han stjæler de ting han ikke fik med sig samt en lækker sportvogn.

Kevin er dog ikke tilfreds, da den ring som Max har taget er den ring som han netop har fået af sin nye kæreste Amber (Carmen Ejogo) som på lykkeligvis er ligeglad med Kevins fuldtidsjob og som bare ønsker at han er ærlig. Jagten går ind på ringen, der er gået hen og er blevet Max’s lykkering. Kevin og Max må mødes igen…

Man må sige at Martin Lawrence har fået temmelig dårligt materiale at arbejde med på det sidste, og han er ikke den store skuespiller, så hvis han blot skal køre sit black man kontra white man af samt sine standard grimasser, så er der ikke mange grin at komme efter. Og det er der ikke i denne film. Larry Miller og Carmen Ejogo har begget spillet med i Eddie Murphy succes’er, men det kan ikke hjælpe Martin Lawrence i denne fattige komedie. Filmen er gået direkte til video i Danmark og det er der altså grund til. Det er en crazy-komedie, men ikke én af de vellykkede. Filmen formår ikke at være troværdig på noget plan! De første minutter af filmen fungerer rimeligt, men der går ikke lang tid før den løber af sporet. Den minder lidt om dårlige amerikanske gangster-komedier med dumme blondiner og utjekkede bad guys! Den er så blottet for sjove replikker at det bliver pinligt. Hvis man kan lide Danny DeVito, der her spiller den hensynsløse milliardær, så vil man nok blive tilfredsstillet hvad hans spil angår. William Fichtner (Heat, Pearl Harbor) er så karrikeret at hvis man ikke allerede er stået af inden han viser sig, så gør man det højst sandsynligt på det tidspunkt. Han spiller en bøsset politibetjent i filmen.

Soundtrack’et er ren R’n’B og må derfor henvende sig primært til dem der ser filmen pg.a. Martin Lawrence.

Instruktøren er Sam Weisman. Af tidligere film har han bl.a. instrueret ”George Of The Jungle” med Brendan Fraser og ”The Out-Of-Towners” med Steve Martin og Goldie Hawn.

VHS specifikationer:

Filmen præsenteres i Letterbox (1.85:1) med hvide undertekster på sort baggrund. Teksternes første linie går op i billedet og zommer man ind på et widescreen fjernsyn, så undgår man altså ikke at få første linie med. Billedet står rimeligt godt og talen er klar og tydelig.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Filmcompagniet.

Titel: What's The Worst That Could Happen?
Original Titel: What's The Worst That Could Happen?
Premieredato: 14. maj 2002
Instruktør: Sam Weisman
Skuespillere: Martin Lawrence, Danny DeVito, John Leguizamo, Bernie Mac, Larry Miller, Carmen Ejogo, William Fichtner, Glenne Headly, Nora Dunn, Tracey Kimberly
Spilletid: 95 min.
Selskab: Metro-Goldwyn-Mayer 2001, SF Film 2002
Genre: Humor
Link: http://www.mgm.com/whatstheworst/
Kevin Caffery og hæleren Uncle Mack.
Kevin Caffery og hæleren Uncle Mack.
Max Fairbanks får massage af Miss September.
Max Fairbanks får massage af Miss September.


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...