Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

X-Men: Days of Future Past The Rogue Cut

28. juli 2015 af Nikolaj Sonqvist

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

X-Men: Days of Future Past The Rogue Cut billede

Bukket under for fanspres og filmens integritet

Endnu et produkt af et filmselskab, som forsøger at trække de sidste håndører ud af sin fanskare. I de senere år er utallige X-men DVD- og Blu-ray-udgivelser kommet på markedet. Enten som separate film i enten 2D og 3D format eller i boxsets i 2D eller 3D format med eller uden den nyeste X-men film inkluderet. Eller med en eller anden form for specieludviklet X-men merchandise i form af T-shirts og Magnetos hjelm. De er blevet mærket med kommercielle lokkenavne som ”Limited Collector’s Edition”, ”Exclusive Fan Collection” eller ”The Ultimate Collection”. Denne her gang hedder udgaven ”The Rogue Cut” og er en pakkeløsning som indeholder både den originale version af filmen samt en speciel version med næsten 20 ekstra minutter, primært med større fokus på mutanten Rogue (spillet Anna Paquin), som oprindeligt var pillet ud af originalversionen. Det er altså den samme film bare med Rogue.

Eftersigende blev flere fans skuffet af biografversionen af Days of Future Past, fordi Rogue-karakteren stort set ikke optrådte i filmen. Der var dog oprindeligt optaget adskillige scener med fans-favoritten, hvis evne er, at kunne suge superkræfterne ud af andre mutanter. Derfor har selskabet nu bukket under for fanpres og udgivet denne speciel edition med Rogue klippet ind igen, samt nogle andre scener der også var endt på klippegulvet.

Den største forskel ligger i, at da Kittys kræfter er ved at slippe op i hendes fastholdelse af Logan aka Wolverines (Hugh Jackman) bevidsthed i fortiden, bliver Rogue sat ind for at overfører Kittys kræfter til sig selv og fortsætte den tidsrejsende mutant-plan og redde fremtiden i fortiden. Men Rogue er fanget af Sentinels og sat i fængsel, så Professor X (Patrick Stewart), Magneto (Ian McKellen) og Ice Man (Shawn Ashmore) må først på en farefuld mission for at befri hende. Det er dette subplot, der er klippet ud af original versionen og nu genindsat.

Her på CinemaOnline har vi alene anmeldt Days of Future Past fire gange før! En gang i biografen og tre gange på Blu-ray. Nuvel, filmen er næsten 20 minutter længere denne gang, men som ofte med Director’s Cut, er den så også 20 minutter for lang! Der er som nævnt blevet tilført nogle andre ekstra scener til filmen og disse passer ganske godt ind, men netop det genindførte subplot får filmen til at miste fokus og virke ekstra langstrakt! Hovedhistorien er i Logans jagt på at forhindre Mystique i at myrde Bolivar Trask. Alt andet bliver bare overflødigt og var med god grund klippet ud.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Ekstramateriale
Commentary by Director Bryan Singer and Producer/ Writer Simon Kinberg (Theatrical Version)
Commentary by Bryan Singer and Composer/ Film Editor John Ottman (Rogue Cut)
Mutant vs. Machine – 9-part making-of documentary featuring the cast and filmmakers!
X-Men: Unguarded – Round table conversations with cast.
A Sneak Peek from the Fantastic Four set.

Titel: X-Men: Days of Future Past The Rogue Cut
Original Titel: X-Men: Days of Future Past The Rogue Cut
Premieredato: 16. juli 2015
Instruktør: Bryan Singer
Skuespillere: Hugh Jackman, Halle Berry, Anna Paquin, Nicholas Hoult, James Mcavoy, Michael Fassbender, Ellen Page, Jennifer Lawrence, Patrick Stewart, Ian McKellen, Famke Janssen
Spilletid: 144 min.
Selskab: 20th Century Fox, Paramount, 2014
Genre: Action , Adventure , Sci-Fi
Link: http://www.x-menmovies.com/#!/home


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...