Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

X-Men Prequel Trilogy

6. december 2016 af Daniel Hartvig Nielsen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

X-Men Prequel Trilogy billede

En af de bedste superhelte-trilogier til dato

Bryan Singers første ’X-Men’ fra 2000 var sammen med Sam Raimis ’Spiderman’ (2002) med til at sætte superheltegenren på landkortet i det nye årtusind – og for alvor sætte skub i den bølge af superheltefilm vi ser fra Marvel og DC i disse år.

Mens den første original ’X-Men’-trilogi blev noget farvet af den mildest talt miserable ’X-Men: The Last Stand’ (2006), så er den nye såkaldte prequel trilogi bestående af ’X-Men: First Class’ (2011), ’X-Men: Days of Future Past’ (2014) og ’X-Men: Apocalypse’ (2016) noget af det bedste, vi har set indenfor genren.

Med stor fortælleglæde, masser af humor, stærke karaktertegninger og hæsblæsende action rammer de tre mutant-film den helt rigtige tone.

Det nye, yngre cast introduceres ’Kick Ass’-instruktør Matthew Vaughns veldrejede første kapitel, der udspiller sig i 1962 – og fokusset på det ambivalente had-kærligheds fjende-venskab mellem Professor Xavier og Magneto, og hele årsagen til deres uvenskab er stærkt og medrivende fortalt. Selvom James McAvoy ikke er noget Patrick Stewart leverer han alligevel en fin præstation som den mutant-geniet Xavier, men det er Michael Fassbender som for alvor brænder igennem som den tyngede Magneto.

Bryan Singer vender tilbage i efterfølgende ’Days of Future Past’, hvor han på smarteste vis får inkluderet det gamle hold, og ikke mindst den rå Hugh Jackmans Wolverine, i en fabelagtig tidsrejse film. Wolverine sender tilbage i tiden, hvor han må overbevise sine gamle, men yngre muntant-venner om at hjælpe ham med at stoppe en faretruende katastrofe, som den altid gode Peter Dinklage i rollen som Dr. Boliver Trash planlægger.

I det sidste kapitel af trilogien vækkes mutant-guden Apocalypse til live – og han er ude på at udslette hele jordens befolkning. Denne gang må mutanterne stå sammen for at besejre deres hidtil stærkeste fjende. Mens ’X-Men Apocalypse’ måske ikke har de to forgængers opfindsomme fortælling, så er det et fantastisk action klimaks på den samlede trilogi. Ikke mindst med Evan Peters stjælescener Quicksliver og en badass Oscar Isaac som Apocalypse.

Filmene har et uovertruffen cast, og så selvom ikke alle karakterer og skuespillere kommer lige meget til sin ret (hvor ville man gerne have set Jennifer Lawerence Raven/Mystiqe med lidt mere kød på – ikke mindst i den sidste film).

Er man ude efter superheltefilm fyldt med tjubang, så er ’X-Men Prequel Trilogi’ noget af det ypperste til dato!

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: X-Men Prequel Trilogy
Original Titel: X-Men Prequel Trilogy
Premieredato: 20. oktober 2016
Instruktør: Matthew Vaughn, Bryan Singer
Skuespillere: Kevin Bacon, Nicholas Hoult, James Mcavoy, Rose Byrne, Michael Fassbender, Ellen Page, Bill Milner, Jennifer Lawrence, Laurence Belcher, Josh Helman, Beth Goddard, Sophie Turner
Spilletid: 396 min.
Selskab: 20 Century Fox, Fox-Paramount, 2011-2016
Genre: Actionbanner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...