Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Agent Cody Banks

25. juli 2003 af Gert Sørensen

4 stjerner Skriv en kommentar

Agent Cody Banks billede

Cody Banks rekrutteres af CIA til et hemmeligt program. Da en terror gruppe truer verdensfreden må Cody Træde i karakter og score hans datter. Men at score damer er ikke en af Codys stærke sider

Cody Banks er på overfladen en helt normal teenager, han er kikset og har intet held med pigerne. Han er nemlig så genert at han ikke kan få et eneste ord frem når han er i nærheden af en pige. I virkeligheden er han blev rekrutteret af CIA via et hemmeligt ungdomstræningsprogram. Da skumle kræfter planlægger at angribe USA’s forsvar indefra ved hjælp af Nanobotter bliver der brug for Cody. Videnskabsmanden der har opfundet disse robotter ønsker ikke at de skal bruges til onde formål og han er CIA’s vej ind i forbrydernes base. Cody for derfor som opgave at komme ind i skurkenes højborg ved hjælp af videnskabsmanden datter. Men selv med en uddannelse til 10 millioner, er der ingen der har lært ham hvordan man kommer i kontakt med en pige!

Cody ( Frankie Muniz, Malcom in the Middel ) bliver kontaktet på sin skole af agent Ronica Milles( Angie Harmon, Law and Dissorder ), hun har ansvaret for Cody, og skal sørge for han løser sin mission, en opgave hun ikke er meget for. Cody bliver hentet til CIA’s hovedkontor hvor han får sin mission. Han skal stoppe terrorgruppen ERIS plan om at producere Nanobotter og bruge dem til at ødelægge alle amerikanske missiler.

Cody bliver udstyret med de nyeste gejl fra CIA’s laboratorier, der ville gøre selv James Bond jaloux. Så bliver Cody flyttet til en ny skole og smidt i de samme klasser som Natalie Conner ( Hilary Duff ), videnskabsmandens datter. Hans første opgave er at blive inviteret hjem til hendes fødselsdag og dernæst infiltrere ERIS’s laboratorium. Men det er ikke så nemt at komme i kontakt med en køn pige når man er så genert som Cody.

Agent Cody Banks er James Bond for børn. Så enkelt er det, men det er ikke en dårlig film på nogen måder. Der er lidt problemer med speciel-effekterne men det er ikke graverende fejl. Agent Cody Banks er først og fremmest en børnefilm men for de lidt ældre børn. Filmen er på engelsk og den engelske humor går desværre lidt tabt i de danske undertekster.

Skuespillerne er forholdsvise ukendte i Europa men de gør det nu ganske udmærket alligevel. Skurken Arnold Vosloo ( The Mummy og Darkman 2 & 3) har jeg altid haft et anstrengt forhold til, men selv han er ganske fin som skurk med jordens grimmeste frisure.

Humoren er helt i top, action for alle pengene og pigerne er kønne. Det er de samme principper som gjorde James Bond berømt. Og Agent Cody Banks har gjort det godt i de amerikanske biografer.. Skuespillerne er ganske udmærkede, og historien er fin. Ungerne vil helt sikkert syntes det er en mega sej film, og far og mor vil heller ikke kede sig.

Filmen får 4 ud af 6 stjerner, for den er ikke bare god underholdning for ungerne men også for far og mor.

Titel: Agent Cody Banks
Original Titel: Agent Cody Banks
Premieredato: 25. juli 2003
Instruktør: Harald Zwart
Skuespillere: Frankie Muniz, Hilary Duff, Angie Harmon, Keith David, Ian McShane, Arnold Vosloo, Cynthia Stevenson, Darrell Harmmond
Spilletid: 102 min.
Selskab: SF-Film, 2003
Genre: Familie
Link: http://www.mgm.com/agentcodybanks/
Cody Banks Kung Fu Style!
Cody Banks Kung Fu Style!
Cody og hans dame
Cody og hans dame


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...