Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Agent Cody Banks 2 : Destination London (DVD)

5. december 2004 af Carl Gustaf Hjelt Liebe

4 stjerner Skriv en kommentar

Agent Cody Banks 2 : Destination London (DVD) billede

Invasion af mini-agenterne !!

Under dække af at være i sommerlejr, er Agent Cody Banks (Frankie Muniz) i virkeligheden i træning for CIA's program for unge agenter. Cody's træning kommer ham til gode, da han sendes til London for at opklare en svær detektikopgave. Her mødes han med CIA agenten Derek (Anthony Anderson), der hjælper ham med at blive indkvarteret som musikalsk klarinet-geni på en skole for talentfulde musikere. Det viser sig, at Diaz – sommerlejrens chief (eller CIA agent om man vil) har skumle planer. I samspil med en ondsindet forretningsmand vil de benytte noget specialudviklet software til at overtage verden. Softwaren implementeres som en chip i hovedet og dernæst kan man kontrollere personen til at sige og gøre som man vil. Inden længe må Cody Banks benytte sig af sine tilegnede evner som junioragent for at stoppe dette komplot i tide.

Cody Banks har mere held med pigerne i denne film end i den første. Banks står overfor sin kvindelige overmand i form af Emily (Hannah Spearritt) – en smart og smuk ungdomsagent fra Scotland Yard.

I stil med James Bond har Banks en række remedier, der hjælper ham med at kravle op ad mure og blandt andet spille klarinet på den rigtige måde (det er rigtigt gættet, de øvrige musikalske genier finder ud af, at Banks ikke er specielt dygtig på en klarinet).

Frankie Muniz har man set i TV-serien Malcolm In The Middle, som er blevet vist på dansk tv tidligere. Muniz udmærker sig ved at være en talentfuld ungdomsskuespiller med særdeles god flair for komedie. I modsætning til (den nu) lidt ældre Macaulay Culkin (fra Alene Hjemme-filmene) er humoren hos Muniz ikke forceret, men er mere umiddelbar og ”nede på jorden”. Se blot Big Fat Liar, som er en anden af Muniz skægge film. Undertegnede kunne ikke lade være med at grine i stor stil. Med Cody Banks filmene ser man en lidt ældre Muniz, som er knap så sjov, men mere seriøs. Seriøs – sammenlignet med Muniz tidligere film naturligvis. Kolossen Anthony Anderson synes at havne i roller, hvor han er sig selv. Han er en underholdende og morsom person. Man har kunnet se ham i film som Exit Wounds og Urban Legend 2. Han er ikke til at tage fejl af. Keith David spiller CIA direktør i denne film. Han har en lang række film bag sig og er en af Hollywoods større skuespillere. Det er lidt synd, at han skal havne i en mindre rolle i denne film. Han fortjener mere og bedre. Hannah Spearritt som Banks kvindelige modpart, kan man måske genkende fra popgruppen S Club 7.

Agent Cody Banks 2 er garanteret familieunderholdning eller i hvert fald for de mindste. Af andre relaterede spionfilm for børn, kan især anbefales Spy Kids som der findes hele 3 af. Det skulle undre nogen, om vi har set det sidste til Cody Banks.

DVD Ekstra materiale

Der er gjort mere ud af menuen end af ekstramaterialet på denne dvd. Menuen er flot og agentagtig, men inkluderer bare en trailer, udvidede scener, en dokumentar: ”Agent Cody Banks: Back In Action”, slettede scener og Behind The Scenes Photo Gallery. OK, men ikke til topkarakter. 3/6 stjerner for dette.

Filmen er venligst stillet til rådighed af
SF/Fox.

Titel: Agent Cody Banks 2 : Destination London (DVD)
Original Titel: Agent Cody Banks 2 : Destination London (DVD)
Premieredato: 7. december 2004
Instruktør: Kevin Allen
Skuespillere: Frankie Muniz, Anthony Anderson, Keith David, Hannah Spearritt, Cynthia Stevenson, James Faulkner, David Kelly
Spilletid: 96 min.
Selskab: Metro-Goldwyn-Mayer, SF-film, 2004
Genre: Familie
Link: http://www.futuresecretagent.com
Emily og Banks
Emily og Banks
"It's called a double bluff" - er der nogen der tror, at et barn arbejder for CIA?
"It's called a double bluff" - er der nogen der tror, at et barn arbejder for CIA?
Derek og Banks på jagt
Derek og Banks på jagt


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...