Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Alice Through The Looking Glass

17. november 2016 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Alice Through The Looking Glass billede

En glimrende tur tilbage til alt det velkendte og nye. Alice skal på tidsrejse for at løse et mysterie...

Måske du husker Tim Burtons adaption af Alice I Eventyrland? Nu er Burton rykket i position som producer, og overladt tøjlerne til James Bobin i denne opfølger, hvor Alice må redde Hattemagerens familie ved at rejse tilbage i tiden. Undervejs i hendes rejse for at hjælpe sin ven opdager hun hvordan Eventyrlands indbyggere er blevet som de er i dag. Flere af karakterernes historik udfolder sig, og samtidig skal Alice passe på med ikke at ændre for meget i historiens gang, for ellers ændrer nutiden sig måske også? Opgaven er bestemt ikke let, for når Alice rejser tilbage i tiden, så er der ingen der kender hende, og ikke alle vil hende det godt…

Alice Through The Looking Glass er et CGI-projekt og kostumestykke sjældent set. Den overgår sin forgænger, og kan roligt kaldes en værdig efterfølger i forhold til handling og udførelse. Bobin har ramt noget af Burtons charme og barnlige tilgang, og hvis ikke netop disse elementer hører til i en filmatisering af et børnebogsunivers, så ved jeg ikke hvor. Vi møder både nye figurer og en række velkendte. Naturligvis er Mia Wasikowska (Stoker, Crimson Peak, Lawless) tilbage som Alice og ingen ”Madhatter” uden Johnny Depp, som har en række udbrud og ansigtstræk som minder om Captain Jack Sparrow (Pirates Of The Caribbean) og indianeren Tonto (The Lone Ranger). Så har vi jo de to dronningesøstre – den hvide (Anne Hathaway – Interstellar, The Dark Knight, Les Miserables) og den røde (Helena Bonham Carter – Frankenstein, Fight Club, Kongens Store Tale) og det store slæng af dyr.

Filmen er tilmed en storslået oplevelse at dele med hele familien. Der er spænding, humor, uhygge og naturligvis eventyr i Eventyrland. Der er sørget for masser af dynamik mellem de figurer og interesser de hver især har. Derfor forekommer Alice Through The Looking Glass også som et troværdigt værk, hvor man accepterer miljøet og fornemmer at der bliver handlet rationelt i al det virvar som er central for filmens kerne. Faktisk er man i så godt selskab, at man efterfølgende sender en venligt tanke til Burton i håb om at han vil give grønt lys til endnu en tur til det magiske univers. Dog synes Hattemageren og Alices afsked sidst i ”Looking Glass” dog definitiv, men i fantasiens verden er intet vel umuligt?

En Disney-udgivelse kommer ikke i handlen uden at være massivt pakket ind i bonusmateriale. Du kan komme bag om kameraet, lære mere om de mange fantasifulde kostumer, få mere viden om de forskellige indbyggere, se slettede scener, se Pinks musikvideo til temahittet Just Like Fire og bagefter høre mere om selve videoens tilblivelse. Og det stopper ikke her. Du kan også se to scener fra filmen holdt op mod blue screen, og siden dekoreret. Afslutningsvist er der også blevet plads til en lille kuriøsitet i form af et interview med Sacha Baron Cohens rolle som Tiden. Hør ham fortælle om mange hans oplevelser og holdninger til begivenheder som er sket… ja gennem tiden. Her kan man sagtens mærke at Cohens absurde komik a la Borat og Ali G ikke fornægter sig.

Udgivelsen får 4 stjerner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Disney.

Titel: Alice Through The Looking Glass
Original Titel: Alice Through The Looking Glass
Premieredato: 10. oktober 2016
Instruktør: James Bobin
Skuespillere: Mia Wasikowski, Johnny Depp, Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Rhys Ifans, Matt Lucas, Alan Rickman, Stephen Fry, Richard Armitage, Michael Sheen, Timothy Spall
Spilletid: 113 min.
Selskab: Disney, Roth Films, 2016
Genre: Adventure , Familie , Fantasi


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...