Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Batman v. Superman: Dawn of Justice

19. september 2016 af Daniel Hartvig Nielsen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Batman v. Superman: Dawn of Justice billede

Episk superhelte-opgør drukner i action

I en tidsalder hvor vi ikke kan få nok af superhelte burde Zack Snyders ’Batman v. Superman: Dawn of Justice’ have været kulminationen. Duellen mellem The Man of Steel og The Dark Knight – to af genrens mest populære superhelte – er på papiret et episk opgør af dimension. Men selvom hårene rejser sig, når Clark Kent og Bruce Wayne står face-to-face både i og uden suit, så mangler Snyder det endelige format til at forvalte opgøret, der ender i et actionficeret CGI-helvede, hvor det gælder om at smadre mest muligt på kortest tid.

I ruinerne af Supermans altødelæggende kamp mod general Zod (i ’Man of Steel’) har et folkeligt had-kærlighedsforhold til superhelten rejst sig. Blandt hans modstandere er Batman, der ikke stoler på Supermans intentioner. Da det magtliderlige geni Lex Luther spiller de to helte ud mod hinanden opdager de, at de måske har en endnu større fjende.

Zack Snyder har skabt en mørk, nærmest deprimeret verden, som måske nok passer til den små-alkoholiserede og bistre Batman – men som ikke rigtig matcher Superman, der især i ’Batman v. Superman: Dawn of Justice’ mister noget af sin hjertevarme karakter og i stedet fremstilles som en noget mavesur superhelt. Mens Ben Affleck rammer sin Batman på kornet – og giver ham præcis den råstyrke og bisterhed den ældre og slidte Bruce Wayne har brug for, så ender den bredkæbede Henry Cavill med at være god, men aldrig for alvor imponerende som Superman.

Det gør Gal Gadot derimod i sin korte optræden som Wonder Woman – og man kan ikke andet end at glæde sig til heltindens kommende solo-film. Til gengæld falder Jesse Eisenbergs karikerede og opstyltede Lex Luther noget til jorden – i stedet for at være et overlegent mastermind ender Luther i hænder på Snyder og Eisenberg i højere grad som en motivationsfattig teenagersur semi-tosse.

Zack Snyder er hulens dygtig til at kreere action, men i ’Batman v. Superman: Dawn of Justice’ har der ingen været til at stoppe Snyder, der især drukner filmens sidste halvdel i eksplosioner og massive ødelæggelser – så meget, at det faktisk går hen og bliver kedeligt.

Det episke udebliver i ’Batman v. Superman: Dawn of Justice’, der er en fortrinlig actionfilm, men den burde have været meget mere end det.

Ekstramateriale
Blu ray’en er fyldt med masser af spændende ekstramateriale – hvad end man er interesseret i Batbilen, Wonder Woman eller fortælling om de to kæmper. 4/6 stjerner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Warner Home Video.

Titel: Batman v Superman: Dawn of Justice
Original Titel: Batman v Superman: Dawn of Justice
Premieredato: 9. august 2016
Instruktør: Zack Snyder
Skuespillere: Amy Adams, Diane Lane, Jeremy Irons, Ben Affleck, Laurence Fishburne, Holly Hunter, Michael Shannon, Jesse Eisenberg, Henry Cavill, Lauren Cohan, Gal Gadot
Spilletid: 151 min.
Selskab: Warner Brothers, Warner Brothers, 2016
Genre: Actionbanner
Overskrift Højre Block
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...