Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kysset
Kysset billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Den Sidste Mimzy

30. oktober 2007 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Den Sidste Mimzy billede

Et søskende pars påskeferie synes endeløs, en almindelig badeferie med forældrene, men så titter en mærkværdig boks op fra havets vandspejl, og de skal hurtigt erfare at dette er et mageløst fund...

En uendelig påskeferie, væk fra konsolspillet, vennerne og veninderne, med forældrene i et hus ned til vandet. Noah Wilder (Chris O´Neil) og hans lillesøster Emma (Rhiannon Leigh Wryn) er disse hårdt plagede børn der må tage til takke med forældrenes David (Timothy Hutton) og Jo´s (Joely Richardson) nærvær.
Noah og Emma kaster sig ud i havet med en læsende mor på terrassen.
Pludselig får Emma øje på noget skinnende ved vandoverfladen. En boks. De skynder sig op på værelset med den, da sådan en skal undersøges nøje uden unødvendige forstyrrelser.
Boksen er ganske enkelt forunderlig, fyldt med mærkelig sten, og snere finder Emma en kanin, der straks for navnet Mimzy.
Hurtigt stiger børnenes intelligensniveau, og Emma fortæller den noget urolige mor at Mimzy overbringer hende beskeder fra fremtiden.
Men en dag da et overvågningscenter lokaliserer et voldsomt kraftfelt midt i familiens hus, er boksens og dens indhold i fare, i de forkerte hænder.

Et engelsk forsøg på en børne sci-fi, a la ”E.T.”, som ikke for alvor for løftet sig op til dens egne ambitioner. De tekniske effekter, virker upåklageligt, musikken er også godt underbyggende, bortset fra at der er lånt lidt rigeligt fra ”Jurrasic Park”. Steven Spielberg evner det med humor, snilde at få sat sit publikum ind i sine karakterer, ”Den Sidste Mimzy” får aldrig udleveret sine personer helt, og handlingen er for stillestående og uden humør i forhold til målgruppen.
Rhiannon Leigh Wryn, der spiller Emma, lyser mest op, og ser er der et gensyn med kæmpen fra ”Den Grønne Mil”, Michael Clarke Duncan, der her er iklædt ordensmagtens outfit.
Instruktøren, der her kalder sig Bob Shaye, af uvist grund (”Book Of Love”), er mere kendt som producer til blandt andet ”Lord Of The Rings” trilogien, men har absolut antrittet til at lave den gode film, det kræver større indlevelse i karaktererne, som er filmens helt store svaghed.

Ekstra materiale til filmen:

Take a look: En forklaring på dette fænomen. Her er der med pop up menuer, mulighed for at være interaktivt tilstede, at komme om bag filmen, og man vil automatisk vende tilbage til filmen, indtil næste pop up fremkommer.
All access pass:
featuretter, instruktør profil, hvordan børnene i filmen blev castet. Produktions design og koncept kunst. Desuden de visuelle effekter, og musikken bag foretagendet her.
Så er der alternative og slettede scener. Kommentarer fra instruktøren. Musikvideo fra medvirkende Pink Floyd forsanger Roger Waters ”Hello (I Love You)”. Til sidst i dette bastante ekstra fyld, den teatralske trailer.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:SF/Fox.

Titel: Den Sidste Mimzy
Original Titel: The Last Mimzy
Premieredato: 30. oktober 2007
Instruktør: Robert "Bob" Shaye
Skuespillere: Chris O´Neil, Rhiannon Leigh Wryn, Timothy Hutton, Joely Richardson, Rainn Wilson, Kathryn Hahn, Michael Clarke Duncan
Spilletid: 92 min.
Selskab: New Line Cinema/2007
Genre: Sci-Fi
Link: http://www.mimzy.com


banner
Overskrift Højre Block
A Beautiful Life...
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...