Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscar 2021
Dansk Spillefilm...
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Spiral: From The...
Spiral: From The Legacy Of Saw billede

The High Note
Sjæl
I Krig Med Morfar


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Harry Potter og halvblodsprinsen (PS3)

23. august 2009 af Steffen Damkjær Moestrup

4 stjerner Skriv en kommentar KØB SPILLET HER

Harry Potter og halvblodsprinsen (PS3) billede

Irriterende småfejl og for indforstået gameplay skæmmer et ellers ret vellykket Harry Potter-spil.

Så skal vi tilbage til Hogwarts. Skolen som engang var et hyggeligt og trygt sted, er her i Harrys sjette skoleår blevet selve arnestedet for farer og følelsen af, at Voldemort er lige rundt om hjørnet.

I spillet er du naturligvis Harry, der kæmper, går på opdagelse, laver trylledrikke, flyver på kost og duellerer sig vej gennem Hogwarts utallige gange. At skabe en trylledrik er et fint og temmelig nervepirrende mini-game, hvor synsvinklen skifter fra den traditionelle 3. persons vinkel til en 1. persons vinkel, hvor du så hælder ingredienser i, altimens du skal sørge for at holde gryden i kog og undgå for meget røg. Kostflyvningen er også en ret underholdende omend med tiden lidt ensartet affære, hvor du skal flyve gennem en række checkpoints, inden tiden rinder ud.
Kamphandlingerne foregår ligesom tidligere spil meget med diverse spells, men de er fortsat lidt for uopfindsomme og for lette til, at man rigtig bliver hooked. Så er det straks sjovere at gå på opdagelse på den enorme skole, hvor hele 150 skjulte skatte venter på at blive fundet.

Lydeffekterne er på det jævne og især stemmerne lader meget tilbage at ønske. Ingen af filmens skuespillere har ønsket at medvirke, så vi må desværre nøjes med nogle ret gennemsnitlige sound-a-likes. Til gengæld fungerer underlæsningsmusikken med dens majestætiske og filmiske kvalitet rigtig godt.

Grafisk set er skolen meget imponerende lavet. Detaljerne er veludførte og rammer filmens stemning lige på kornet. Desværre kan det samme ikke siges om personanimationerne. De mangler liv og fremstår ofte for grynet, når man kommer tæt på. Når man bevæger sig rundt på skolen kan der også forekomme noget grimt motion blur indimellem.

Spillet er tydeligvis henvendt til fans af serien. Måske er det derfor, at historien heller ikke rigtig udfoldes i spillets cut-scenes. De virker bare som fyld og driver ikke rigtig historien fremad. Det er lidt ærgerligt, for det gør det sværere for Harry Potter-ignoranter at være med.

Spillere: 1 - 2
Netværksspil: ingen netværksspil
Medietype: Blu-ray Disc
HD-opløsning: 720p
Lyd: Dolby 5.1

EA Games.

Titel: Harry Potter og halvblodsprinsen
Original Titel: Harry Potter og halvblodsprinsen
Premieredato: 1. juli 2009
Genre: Adventure


banner
Overskrift Højre Block
Da Hitler stjal ...
Chaos Walking
Promising Young ...
Den Anden Side
Minari
Once Were Brothe...
Sound of Metal
Two Weeks to Liv...
Sjæl
The Secrets We K...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...