Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Deadpool & Wolve...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Jumanji: The Next Level

13. maj 2020 af David Lund

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Jumanji: The Next Level billede

En middelmådig fortsættelse til en af sidste årtis største positive overraskelser.

Instruktøren Jake Kasdan gjorde alle os tvivlere til skamme, da han blot for få år siden fik en ny “Jumanji” film på markedet. Den originale film med Robin Williams i en af hovedrollerne, formåede nemlig at transcendere sin primære målgruppe og ramme bredt. Der er ingen tvivl om, at Dwayne Johnson har karisma, men en film med The Rock som erstatning for Williams virkede hovedløst. Det var det dog ikke. “Jumanji: Welcome To the Jungle” er måske ikke ligeså god som originalen, men den ramte et langt højere niveau end forventet, og blev både en anmelder-, publikum- og økonomisk succes. Næste skridt var naturligvis en fortsættelse, og denne gang betvivlede ingen, at Kasdan kunne gøre det igen. Det skulle vi nok have gjort, for to års produktionstid er ikke meget for en stor blockbuster, og det kan mærkes på resultatet.

Hovedårsagen til at korthuset vælter er manuskriptet. Selve præmisser er, at en af karaktererne af uransagelige årsager har beholdt Jumanji-spillet fra den seneste film, og af tvivlsomme grunde beslutter sig for, at hoppe ind i det livsfarlige spil på egen hånd. Naturligvis kommer de andre efter ham, og denne gang hiver de en bedstefar og hans ven med ind på et nyt eventyr, hvor en juvel skal stjæles fra en krigerisk satan. Jeg skal være den første til at indrømme, at velfungerende plotlinjer ikke er nødvendige for, at en film som denne kan fungere, men det hele er i denne omgang forhastet, charmeforladt og idefattigt. “Jumanji: The Next Level” har ikke scoret den samme genkendelse fra publikum og anmeldere som den forrige film, men økonomisk set er filmen en succes, så vi kan bestemt godt forvente endnu en fortsættelse. Her må vi håbe, at Kasdan og hans stab af utallige manuskriptforfattere giver sig tid, og genfinder lidt af magien fra deres første film.

“Jumanji: The Next Level” er heldigvis ikke håbløs på alle leder og kanter. Filmen har et par gode grin især i filmens første halve time. Danny DeVito og Danny Glover er solide tilføjelser til gruppen af skuespillere, der endnu engang fungerer godt sammen. Da de to aldrende herrer har en god kemi sammen, og når Kevin Hart samt Dwayne Johnson skal fungerer som deres avatarer, er det ligeledes grobund for et par solide grin. I hvert fald i starten. Der går nemlig ikke længe før de samme vittigheder bliver trættende, og gentagelser er der mange af undervejs. Det hjælper ikke på ligningen, at filmen overstiger to timers spilletid, for der er knap nok materiale nok til halvanden.

“Jumanji: The Next Level” skal ses hovedsageligt for de endnu engang overbevisende effekter og kemien mellem skuespillerne. Resten er uacceptabelt hastværk pakket ind i en utroværdig og forudsigelig historie. Filmen er så godt som glemt få øjeblikke efter rulleteksterne er færdige, men bliver til gengæld heller aldrig fornærmende dårlig undervejs.

Ekstramaterialet består af en lang række featurettes, der overfladisk forklarer detaljer fra produktionen. Derudover er der lidt fraklip samt en musikvideo.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: Jumanji: The Next Level
Original Titel: Jumanji: The Next Level
Premieredato: 14. april 2020
Instruktør: Jake Kasdan
Skuespillere: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Danny DeVito
Spilletid: 123 min.
Selskab: Matt Tolmach Productions Seven Bucks Productions The Detective Agency, 2019
Genre: Action , Adventure , Humorbanner
Overskrift Højre Block
Deadpool & Wolve...
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens endeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...