Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Kingsman: The Golden Circle 4K Ultra HD

26. marts 2018 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Kingsman: The Golden Circle 4K Ultra HD billede

Efterfølgeren til Kingsman er rent faktisk bedre end den første film. Masser af action, humor og stjernestøv klæder denne produktion, hvor Elton Johns evner som "superhelt" i sig selv er en karakter værd!

Hvis du elskede den actionfyldte slapstick agent-film Kingsman, så kan du godt gnide dig i hænderne nu. Netop udkommet til hjemmebiografen er dens opfølger Kingsman: The Golden Circle, hvor Eggsy og den engelske Kingsman-organisation står overfor en ny fjende. En tidligere fejlslagen aspirant hos Kingsman står i ledtog med den magtsyge Poppy, som har udviklet et smitte, der kan ødelægge al menneskeliv. Det lykkes makkerparret at hacke sig ind i alle Kingsmans sikkerhedssystemer, og derfra at eliminere agenter og ledere, så det nærmest kun er Eggsy og Merlin som er tilbage. De erfarer imidlertid at der findes et lignende hemmeligt projekt i Kentucky, kaldet Statesman, hvor de søger hjælp. Her møder de agenter og ledere, som kæmper for samme retfærdighed, men som har en helt anden tilgang og kultur som udgangspunkt. Statesman og Kingsman må nu finde fælles fodslag og gøre hvad de kan for at redde verden fra Poppys dødbringende epidemi.

Det er producer og instruktør Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men: First Class) som igen står bag Kingsman-universet, som har sin oprindelse som tegneseriehæfte. Dens blanding af vanvittig action, komiske rammer og velklædte og høflige agenter har været et populært indspark på filmscenen. Denne gang går du heller ikke glip af en række halsbrækkende sekvenser med nævekamp, biljagter og hæsblæsende overlevelsesscener. Her er brændende piske, kødhakkere og andre gode ting puttet ind til at skabe nogle stilsikre og velproducerede spændingsbidder. Der er næsten konstant fart over feltet, og underholdningen er sikret. Det er tilmed lykkes Vaughn at samle et utroligt cast til at virkeliggøre de mange helte og skurke. Taron Egerton gentager sin rolle som Eggsy, og gør det med samme stil og charme som i den første. Mark Strong og Colin Firth er støttefigurerne Merlin og Galahad. Sidstnævnte har dog fået hukommelsestab, så komplikationerne i forhold til missionen er yderligere besværet. Julianne Moore spiller den onde Poppy, som oven i købet har taget sig den frihed at kidnappe vores allesammens Elton John (ja, den ægte vare), og teste den dødbringende smitte på ham. Rollelisten tæller også navne som Halle Berry, Channing Tatum, Michael Gambon, Bruce Greenwood, Emily Watson og Jeff Bridges, mens du kan finde skandinaviske stjerner som nu afdøde Björn Granath (Pelle Erobreren) og Lena Endre (Mænd Der Hader Kvinder) i rollen som det svenske kongepar.

Jeg var lidt lunken over den første Kingsman-film, som jeg synes var lettere plat og falde-på-halen-agtig. Jeg kunne såmænd godt forlige mig med fortællingen, men havde det nok lidt stramt i forhold til at dyrke James Bond-referencer på et humoristisk plan. Jeg kunne om ikke andet ikke finde nok kvalitet til at der ligefrem skulle komme en efterfølger. Sagen er så den at det nok ikke nøjes med denne film nummer to, for Kingsman 3 er i hvert fald annonceret og i mulig udvikling i knolden på Vaughn. Det gør mig så ikke længere noget, for paraderne har sænket sig her hos mig. Kingsman: The Golden Circle er nemlig en meget mere tight pakke end sin forgænger. Det er glædeligt at se så mange stjerner more sig ved at overdrive tilpas lige meget. Og så er det rigtig vigtigt at der brydes med hyggen, for det er nogle avancerede måder helte og skurke mister livet på. Det er dog genrens lethed, som er det helt store scoop her. Hvem kan holde sig i stolen, når Elton John laver flyvende ninjaspark i fuldt kostume. Apropos Elton John-referencer, så hold godt øje med reklameskiltene over Poppys musikalske spillested, eller kig på de to navne på hundehusene tilhørende Poppys robothunde…

Kingman: The Golden Circle vinder ved at have doseret genrerne til perfektion. Spilletiden er også massiv, men det er omvendt svært at finde frem til en scene, som man synes kunne have været sparet. Jeg tildeler filmen 4 stjerner.

Bonusmaterialet består af et kig ind i Kingsman-arkiverne med yderligere mulighed for bl.a. at komme nærmere med på de hæsblæsende optagelser til filmens indledende taxi-jagt.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Paramount.

Titel: Kingsman: The Golden Circle 4K Ultra HD
Original Titel: Kingsman: The Golden Circle 4K Ultra HD
Premieredato: 8. februar 2018
Instruktør: Matthew Vaughn
Skuespillere: Taron Egerton, Mark Strong, Colin Firth, Julianne Moore, Jeff Bridges, Halle Berry, Channing Tatum, Elton John, Lena Endre, Björn Granath, Thomas Turgoose, Michael Gambon, Hanna Alström, Edward Holcroft
Spilletid: 141 min.
Selskab: Twentieth Century Fox,Marv, Cloudy Production, 2017
Genre: Action , Adventure
banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...