Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Lonely Hearts Killers

31. maj 2007 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Lonely Hearts Killers billede

Et kærestepar snyder ensomme enker for alt, hvor manden forfører dem, men blodigt bliver deres spor, og politiet er lige i hælene.

Tilbage i de gode gamle 40´erne, hvor politiet havde hatte og seler på, er politikommissær Elmer C. Robinson (John Travolta), lidt for involveret i sagen om kontaktannoncerne. Hans kones eget selvmord, har påvirket hans dømmekraft, og sagen er blevet et personligt korstog.
Kæresteparret mødte hinanden, da Raymond Fernandez (Jared Leto)med sin charme, fik svindlet sig til en anseelige formue, ved at sætte piger/kvinde hjerter i brand, via kontaktannoncer, og derefter, når pengene var overført, at udføre forsvindingsnummeret. Men en dag møder han den uimodståelige Martha Beck (Salma Hayek), der hurtigt gennemskuer hans foretagende. Han indser hurtigt at hun er en fuser, på det økonomiske område, og forsvinder næste dags morgen. Men hendes snarrådighed bringer dem sammen igen, hvor hun redder ham fra endnu et af hans fupnumre, og han indser hendes potentiale. De fortsætter nu sammen, men hendes jalousi er mærkbar, og hun begynder brutalt at myrde hans ”netkærester”, da hun ikke tåler at se dem kysse hinanden, og er bange for at han virkelig skulle falde for en af dem.
Elmer og Charles Hildebrandt (James Gandolfini) følger sporet. Elmer har desuden et hemmeligt kæresteri med Rene (Laura Dern), en af politistationens sekretær, men er bange for at hans søn Eddie (Dan Byrd) skal opdage at faren har fundet har ”forladt” sin sorg til fordel for en ny kvinde.
Imens fortsætter Ray og Martha med endnu mere brutalitet.

”Lonely Hearts Killers” er en fin film, om menneskelig vilkår, og formår at skildre sin personer skarpt, og differentieret. Endnu en pragt præstation
af både Travolta og Gandolfini. Hayek har kant som psykopatisk sengekants kammerat. Og Jared Leto følger fint med, i sin humørsvingende pedante stil.
En klassisk film noir baseret på virkelige hændelser, og er en reversion af Kastels ”The Honeymoon KIllers”, der har en anelse mere bid. Og at Marta skulle på tvangsdiæt for at få presset sig ned i den elektriske stol, er svært at forestille sig med Hayeks figur. Original versionen er at foretrække.
Todd Robinson har dog skabt en fin krimi her i sin spillefilms debut, der ligger sig i skyggen af de fem stjerner, og bliver et spændende bekendtskab at følge i fremtiden.

Bonus materiale til filmen, tilblivelsen af ”Lonely Hearts”, virker noget højtravende, med kommentarer fra hovedaktørerne og instruktøren.
Desuden trailer til filmen og til andre nye dvd og biograf udgivelser.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Scanbox.

Titel: Lonely Hearts Killers
Original Titel: Lonely Hearts
Premieredato: 15. maj 2007
Instruktør: Todd Robinson
Skuespillere: John Travolta, James Galdolfini, Salma Hayek, Jared Leto, Laura Dern, Scott Caan, Jay Amor, Chele André, Dan Byrd, Christa Campbell
Spilletid: 108 min.
Selskab: Millennium Films/2006
Genre: Krimi
Link: http://www.millenniumfilms.com/lonelyhearts/


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...