Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

Demon Slayer: To...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Peter Kanin hopper hjemmefra

10. juni 2021 af Patrick S. Sørensen

4 stjerner Skriv en kommentar

Peter Kanin hopper hjemmefra billede

Tre år er der gået siden vi første gang stiftede bekendtskab med Peter Kanin på film. Dengang var det en amoralsk og småpsykotisk affære, som dog holdte et fint niveau til de helt små, men hvad så denne gang? Har Peter Kanin højnet standarden, eller er det lige så kaotisk som før?

Kompasset bliver vendt
Peter Kanin hopper hjemmefra starter ikke så godt. En ekstrem klodset eksposition og verdensopbygning gør livet surt for den voksne seer, og man har let ved at tage sig til hovedet. Vores hovedrolle, Peter Kanin, er i denne startfase stadig super usympatisk, den kvindelige hovedrolle, Bea, er stadig alt for overbærende og man sidder igen som moralsk forpligtet voksen og holder med haveejeren Thomas, som ikke vil finde sig i at Peter Kanin stjæler fra hans have og laver ballade. Filmen er i gang med at lægge det skæve moralske kompas som sidst, hvor vi som publikum skal holde med Peter Kanin i hans ret til at stjæle fra en uskyldig mands have. Men så sker der noget i midterstykket der forandrer det hele til det bedre. Når familien tager ind til byen for at starte Beas forfatterkarriere, bliver det moralske kompas langsomt vendt, og Peter Kanin lærer, at det at lave ballade og stjæle ikke er i orden. Han bliver ikke længere hyldet for sine dumdristigheder, men straffet. Endelig!

Action packed storbyeventyr
Fra midterstykket og til slut bliver Peter Kanin hopper hjemmefra til en ganske underholdende film, også for de voksne. Storbyen er en sjov verden at udforske for de landlige dyr, og der bliver introduceret nye fornøjelige karakterer til historien. Menneskernes historie er denne gang også mere engagerende end sidst, og bringer en masse underholdende momenter med sig. Humoren er vellykket, og selvom der nogle gange bliver skudt langt forbi mål med jokes, så er der altså også nogen der rammer lige i lattermusklen.
Peter Kanins rejse om at finde sig selv i et action packed by-eventyr er velskrevet, og et kærkomment sceneskift fra den landlige første film. Det hele er faktisk meget vellykket - Overraskende vellykket, når man tænker på den mere lunkne første film.Peter Kanin hopper hjemmefra er action packed underholdning til både børn og voksne. Hvis man kommer over den meget ekspositionsfyldte start, venter der et rigtigt storbyeventyr med en masse sjove karakterer i en masse sjove scenarier. Og så er det moralske kompas denne gang på plads. En værdig efterfølger, og meget bedre end den første film.

Titel: Peter Kanin hopper hjemmefra
Original Titel: Peter Rabbit 2: The Runaway
Premieredato: 10. juni 2021
Instruktør: Will Gluck
Skuespillere: James Corden, Rose Byrne, Domhnall Gleeson, Elizabeth Debicki, Margot Robbie, Lennie James, David Oyelowo
Spilletid: 93 min.
Selskab: Sony Pictures Releasing, Columbia Pictures, Animal Logic, MRC, 2.0 Entertainment, Olive Bridge Entertainment
Genre: Action , Adventure , Familie , Humor
Link: https://www.imdb.com/title/tt8376234/?ref_=nv_sr_srsg_0


banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...