Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Pirates of the Caribbean - Død Mands Kiste

12. juli 2006 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

Pirates of the Caribbean - Død Mands Kiste billede

Jack Sparrow er tilbage i det caribiske, og skal finde en nøgle til en kiste, en mangeårig aftale som han indgik med en vis spøgelseskaptajn, som nu vil indkassere sin gæld!

Der er storm over Caribien, hvor den berygtede, umoralske, halvfordrukne, osv. Kaptajn Jack Sparrow (Johnny Depp), nu er på den vanskeligste mission, at finde nøglen til en kiste, som han indgik med Davey Jones, og det haster for inden længe vil en spøgelseskaptajn komme og gøre krav på sin gæld, indholdet af kisten eller Sparrows liv!
Oveni står Elizabeth Swann (Keira Knightley) og Will Turner (Orlando Bloom) foran deres bryllup. Men dette forpurres af den nye magtfulde Lord Cutler Beckett (Tom Hollander), der som sin første embedshandling aflyser brylluppet, til fordel for fængselsstraffe til dem begge, på en stærkt formodet konspirations teori, at have andel i Sparrows flugt fra fængslet.
Det lykkedes dem at undslippe enkeltvis, Will sætter først i gang med at finde Jack, hvor han havner i en kanniballandsby, lige til spisetid! Elizabeth følger et par dage efter. Imedens sætter den flyvende Hollænder sejlene til, for at indkassere bodsmål.

Så er der sat sejl til en af sommerens blockbuster, denne gang den svære efterfølger til den underholdene etter. Med et ganske underholdene drive i begyndelsen, trækker filmen tove, og de mange forløb, og de to en halv times forestilling, er lidt af en planke ud. Da filmen oveni afsluttes uden forløsning, hvor fortsættelsen søsættes næste sommer, efterlades man med en noget diffus fornemmelse.
Man er underholdt fra start til slut, filmen vil for meget, både det uhyggelige, det dilletante, i Sparrows skikkelse, et chassé på slap line, i 2éren her, frygtelig karikeret, som en tegneseriefigur. Ganske morsomt, det er bare for modsætningsfyldt i forhold de fantastiske effekter, og den alvor som også præger en del af rollerne. Men Johnny Depp er virkelig veloplagt i denne, og andre pragt gode præstationer er Keira Knighley, og specielt Stellan Skarsgårds rolle som Bootstrap Bill er eminent.
Instruktøren Gore Verbinski som også var mand for etteren ”Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl”, “The Ring” (amerikansk version) og ikke mindst “The Mexican”, og er nu igang med at filme fortsættelsen og afslutningen i pirat trilogien “Pirates of the Caribbean: At World's End”. Ingen tvivl om at han mestre genren, der er mange spektakulære slagscener, det er bare som om skuden fik for meget slagside, kunne let være kogt ned til en halv anden time. Nu må vi spændt og pænt vente på afslutningen. Filmen har, takket være det gode skuespil og effekterne, fægtet sig frem til fire stjerner!

Titel: Pirates of the Caribbean - Død Mands Kiste
Original Titel: Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Premieredato: 12. juli 2006
Instruktør: Gore Verbinski
Skuespillere: Johnny Depp, Keira Knightley, Orlando Bloom, Stellan Skarsgård, Tom Hollander, Naomie Harris, Jonathan Pryce, Peter Donald Badalamenti II, Geoffrey Rush, Lee Arenberg
Spilletid: 151 min.
Selskab: Jerry Bruckheimer Films/United International Pictures/Walt Disney/2006
Genre: Adventure
Link: http://www.disney.dk/Film/pirates/
Kaptajn Sparrow med eyeliner og hele piratudstyret.
Kaptajn Sparrow med eyeliner og hele piratudstyret.
Elizabeth Swann i et kortvarigt roligt øjeblik.
Elizabeth Swann i et kortvarigt roligt øjeblik.


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...