Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscars® Nomineri...
Bodilprisen 2020...
Årets Danske Fil...
Night Terrors Fi...
Game Of Thrones ...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jojo Rabbit
Jojo Rabbit billede

De Særlige
Ser Du Månen, Da...
They Shall Not G...
Angel Has Fallen


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Predator 3D

15. januar 2014 af Ronnie Bisgaard Mortensen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Predator 3D billede

Testosteron-klassiker fra Arnolds velmagtsdage

”If it bleeds, we can kill it”. Legendarisk citat fra en af 80’ernes helt store film, Predator. Back in the 80’s, dengang hvor originale filmideer var hverdagskost og film ikke bare bestod af reboots, prequels og sequels, er Arnolds Schwarzenegger i topform på flere punkter, og filmen formår både at være dejlig spændende uden nogensinde at blive for selvhøjtidelig.

I den mellemamerikanske jungle er en helikopter med en minister styrtet ned og er efter sigende blevet taget til fange af rebelske oprørsstyrker. Dutch (Schwarzenegger) og hans hold af speciel force ops, må nu drage ind i junglen for at befri gidslerne, men de finder hurtigt ud af, at de er blevet lokket til missionen under falske forudsætninger. Det viser sig dog hurtigt at være deres mindste bekymring, da der i junglen lurer noget langt farligere og listigere end noget fra denne jord. Lad jagten begynde!

John McTiernan er manden bag et par rigtig fede film fra slut 80’erne og start 90’erne heriblandt Die Hard (1988), Jagten på Røde Oktober (1990), Den Sidste Actionhelt (1993) og altså også Predator fra 1987. Schwarzenegger i hovedrollen som Dutch gør det han er bedst til inden han valgte at gå ind i politik, nemlig levere fede one-liners og se vanvittig pumpet ud. Det kan godt være Schwarzenegger aldrig vinder priser for sin skuespil, men den karisma og attitude som han har, er der ingen der kan tage fra ham. Det er kun ham som kan kaste en kniv mod en soldat for derefter at fyre linjen af: ”Stick Around”(en linje der faktisk var improviseret af Schwarzenegger i øjeblikket). De cheesy one-liners er også med til at få filmen ned på et niveau, der aldrig bliver for selvhøjtideligt, og man føler, at filmen rent faktisk er lavet for at underholde. Ud over det er det spændende at se på de forskellige biroller. Bl.a. spiller instruktøren Shane Black med i filmen. Black er nok mest kendt for at have instrueret film som Kiss Kiss Bang Bang (2005) og Iron Man 3 (2013). Danske Sven-Ole Thorsen har også en lille cameo i filmen, fordi han er Schwarzeneggers gode ven.

Det er kun et par år siden at Predator udkom på Blu Ray, hvilket altså betød en klar forbedring af filmens visuelle kvaliteter, men man skal nok være ekstremt glad for 3D, for at synes at en konvertering til netop 3D er nødvendigt. 3D’en kommer mest til sin ret når McTiernan fører os gennem junglen. Her kommer der en lidt større dybde i billederne, men problemet er at filmen af gode grunde aldrig har været planlagt som 3D, og derfor kan disse dybdeeffekter reelt være lige meget. Man ser ikke Predator for de visuelle effekters skyld, selvom effekterne i filmen faktisk er virkelig gode produktionsåret taget i betragtning. Nej, man ser Predator, fordi det er en super fed actionfilm med en Arnold Schwarzenegger i topform der leverer rigtig god underholdning.

Om man bør anskaffe sig Predator i 3D er vidst en smagsbedømmelse, men man bør i det mindst eje Predator filmen på Blu Ray, for det er en testosteronbombe uden lige med fede one-liners som alle drengerøve vil elske.

Predator 3D udkommer i en 2-disc udgave, med en almindelig Blu Ray Disc og en 3D Blu Ray Disc. Der er intet ekstramateriale.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

SF/Fox.

Titel: Predator 3D
Original Titel: Predator
Premieredato: 16. december 2013
Instruktør: John McTiernan
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Elpidia Carillo, Bill Duke, Jesse Ventura, Sonny Landham, Shane Black
Spilletid: 107 min.
Selskab: Twentieth Century Fox Film Corporation, SF/Fox, 2013
Genre: Action , Adventure , Sci-Fi


banner
Overskrift Højre Block
Jojo Rabbit
Amazing Grace
De Forbandede År
Bjørnene fra Sic...
The Cave
Lad Mig Falde
Scary Stories To...
Fear the Walking...
The Grudge
Les MisérablesKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...