Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Twisters
Twisters billede

Jagtsæson 2 - I ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Ride Along

21. august 2014 af Jesper Poulsen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Ride Along billede

Good Cop/Rookie Cop

Listen over film omhandlende umage makkerpar er alenlang. Den er netop nu udvidet med endnu én, lydende navnet Ride Along. Ice Cube spiller den rutinerede og hårdnakkede politimand James, mens Kevin Hart spiller sikkerhedsvagten Ben, der er kæreste med James' søster. Ben har ikke den store stjerne hos James, som betragter Ben som lidt af en nørd. Bens store drøm er derfor at komme ind på politiskolen, for at vise over for James at han er en rigtig mand. Da dette lykkes, inviterer James Ben med på patrulje, for at bevise at Ben på ingen måde har det der skal til for at blive politimand. Det bliver en patrulje som ingen af dem glemmer, lige med det samme...

Naturligvis er karakteren Ben skåres således så han har al selvtillid gemt i munden, men ender med at bringe sig selv og James i utallige pinlige situationer. Ben er ikke ligefrem nogen ørn til våbenhåndtering og ej heller nogen autoritet over for en motorcykelbande. Men da duo'en kommer til at stå ansigt til ansigt med skurken Omar (Laurence Fishburne – The Matrix, Mystic River, Man Of Steel), så viser det sig (ikke) overraskende at Bens særprægede stil kommer hele situationen til gode.

Ride Along er en blanding af tjubang og humor, hvilket på sin vis fungerer okay, uden at være prangende. Det er ikke sådan at man hverken bliver blæst bagover af heftige actionscener eller af satiriske latterkramper. Man kan nok med rette klandre filmen for at spille på lige rigeligt velkendte referencer, og læne sig op af det sikre. Vi præsenteres atter for en anti-helt, som til sidst viser sig at kunne klare ærterne og rumme mere end både han selv og vi andre gik og troede. Det sker naturligvis bedst som alle odds er mod den computer-freakede Ben. Samtidig går udviklingshistorien selvsagt også på at James skal bløde op og finde nuancer hos Ben, som han ender med at holde af. Med andre ord: At mødes på midten og acceptere hinandens forskellighed.

Filmen er forholdsvis hurtigt ude at dit system igen, uden at have gjort en forskel. Selvom ikke alle film behøver at være mesterværker eller prisvindere, så er der bare forbavsende lidt at klappe af i Ride Along. Som du sikkert kan fornemme, så er det ikke sådan videre nogen karriere-fremmer for skuespillerne i min optik. Det kan kun undre mig, at der er planlagt en Ride Along 2 i 2016. Hvorfor??? Sæt den på en søndag formiddag, hvor hjernen alligevel er sat ud af spil... Der kvitteres her med to stjerner.

På trods af at være en mindre betydende udgivelse, så bydes der på ganske omfattende ekstra materiale. Her er både fraklip, alternative slutning, slettede scener, en stribe bag om kameraet indslag samt et kig på hvordan nogle af de sværeste optagelser endte i kassen. Her er på sin vis ganske meget at tage fat på, i forhold til hvor lidt potentiale der egentlig var at tage fat på. Thumbs up for det.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Universal Pictures.

Titel: Ride Along
Original Titel: Ride Along
Premieredato: 25. juli 2014
Instruktør: Tim Story
Skuespillere: Ice Cube, Kevin Hart, John Leguizamo, Laurence Fishburne, Bruce McGill, Tika Sumpter, Bryan Callen, Gary Owen, Dragos Bucur
Spilletid: 98 min.
Selskab: Universal Pictures, Relativity Media, 2014
Genre: Action , Humor
banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...