Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Silicon Valley - Sæson 2

3. maj 2016 af Nikolaj Sonqvist

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Silicon Valley - Sæson 2 billede

Nørderne vender tilbage med endnu flere IT-problemer!

Et skridt frem, to skridt tilbage
I kølvandet på sidste sæsons afslutning ved Tech Crunch Disrupt, som vores fem nørdede venner vinder, tilbyder adskillige pengerige firmaer at finansiere Pied Pipers og deres algoritme. Dog kritiserer flere af dem Richards (Thomas Middleditch) manglende lederevner og firmaets usammenhængende vision, så Bachman (T.J. Miller) udvikler en strategi til sænke Pied Pipers værdi på markedet ved at fornærme alle potentielle investorer.

Da Peter Gregory (Christopher Evan Welch), dør på en ferie bliver firmaets ledelse overtaget af Laurie Bream (Suzanne Cryer) og hun giver Richard det bedste tilbud med en værdiansættelse på 100 millioner dollars med en egenkapital på 20 %, Men Monica råder Richard til at afslå tilbuddet, da hun ikke mener Pied Piper kan leve op til det.

Richard foreslår Bream en 50 millioner værdiansættelse i stedet for, men før Richard kan få fingrene i hans 10 millioner, finder han ud af, at Hooli sagsøger Pied Piper for krænkelse af ophavsret fordi Richard udviklede algoritmen, mens han arbejdede hos Hooli. Derfor trækker alle investorerne pludselig deres tilbud tilbage, da Pied Piper ikke engang vil have råd til at betale advokatbistanden mod Hooli.

Belson (Matt Ross) tilbyder at droppe søgsmålet, hvis Hooli må opkøbe Pied Piper, men dette afslår Richard og Belson fastholder søgsmålet som vil ruinere Pied Piper endeligt. Men pludselig dukker rigmanden Russ Hanneman (Chris Diamantopoulos) op og tilbyder 5 millioner dollars og Richard takker ja. Hanneman viser sig dog at have et iltert temperament og har får vane at blande sig i den daglige drift.

Et vendepunkt bliver dog da Hoolis ’Nucleus’ ikke formår at klare et 4K-livestream og investeringsfirmaet End Frame, som tidligere stjal hemmeligheden bag Pied Pipers algoritme, heller ikke kan levere et tilfredsstillende resultat med energimærket Homicide. Pied Piper forsøger at skabe lignende begivenhed dog med en livestreaming af udklækningen af et kondoræg. Med lidt held bliver denne til en usandsynlig succes, men bringer dem naturligvis i nye problemer, da de endelig får en lukrativ aftale med pornoselskabet Intersite og kommer til at slette deres server. Som altid er det et skridt frem og to skridt tilbage for Pied Piper.

Bedre end første sæson
Anden sæson af Silicon Valley fortsætter med de konstante problemer for Richard Hendriks IT-virksomhed Pied Piper og hans revolutionerende datakomprimerings-algoritme. Denne gang er det ikke kun computergiganten Hooli og dens karismatiske og arrogante CEO Gavin Belson eller den underlige iværksætter Peter Gregory, der forsøger at gøre alt for at få fingre i den, men alle som man nogensinde tør stole på det mindste på.

Nørde-klichéhumoren fortsætter i Silicon Valley og Richard og hans fire ”venner” Bachman, Gilfoyle, Dinesh og Jared kommer hele tiden længere ud på dybere og dybere vand. De er alle computernørder og ingen af dem kan finde ud af at drive et firma eller håndtere de mulige millioner, som hele tiden vifter om næsen på dem. De kan programmere og være socialt akavede, men kan på ingen måde slå til under et forretningsmøde. De sidder på et guldæg, de ikke aner, hvordan de skal udklække.

Sæson 2 lever i den grad op til første sæson og er måske endda bedre. Den er derfor stadig i mine øjne en af de bedste komedieserier ude lige nu. Hvis man kan forestille sig en blanding af Arrested Development (2003-), Entourage (2004-11) og The Big Bang Theory (2007-) og man kan lide disse, er man meget godt vej med Silicon Valley. Ligesom med første sæson er det den grovkornede humor og det fremragende karaktergalleri, som giver serien forspring i forhold til dens ligesindede.Episoder
01: Sand Hill Shuffle
02: Runaway Devaluation
03: Bad Money
04: The Lady
05: Server Space
06: Homicide
07: Adult Content
08: White Hat/Black Hat
09: Binding Arbitration
10: Two Days of the Condor

Ekstra materiale
Deleted Scenes
Reality Bytes: The Art & Science Behind Silicon Valley
6 Audio Commentaries From Cast & Crew

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Warner Home Video.

Titel: Silicon Valley - Sæson 2
Original Titel: Silicon Valley - Season 2
Premieredato: 19. april 2016
Instruktør: Alec Berg, Mike Judge, Tricia Brock, Maggie Carey
Skuespillere: Matt Ross, Martin Starr, T.j, Miller, Amanda Crew, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Josh Brener, Thomas Middleditch, Aly Mawji
Spilletid: 281 min.
Selskab: Warner Bros. 2015
Genre: Drama , Humor
Link: http://www.hbo.com/silicon-valley


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...