Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Deadpool & Wolve...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Skammerens Datter 2. Slangens gave

11. august 2019 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Skammerens Datter 2. Slangens gave billede

Så kom den endelig, den længe ventede fortsættelse til Skammerens Datter fra 2015 baseret på Lene Kaaberbøls bogserie af samme navn. Del 2 fortsætter hvor den første slap, så det er med at have den frisk i erindringen inden denne sættes på. Skammeren Dina er på flugt sammen med hendes far Sezuan. De flygter fra den onde Drakan, der for alt i verden vil have Dina af vejen. Der er smæk på fra starten i denne flot producerede film, men desværre er det som om gassen er sivet lidt ud af ballonen, og det hele ende som en fesen omgang, trods de mange fine kulisser og en næsten uhyggelig søslange. Del 2 er ikke en dårlig film, men man havde måske håbet på lidt mere.

Dina bor sammen med hendes mor der er Skammer, og hun har arvet sin mors overnaturlige evner, der gør at hun kan se folks løgne, og deres skyld og efterfølgende kan hun få folk til at skamme sig over deres mørke gerninger. Det er en meget magtfuld evne at have, og den onde Fyrstesøn der vil regere over landet for enhver pris vil for alt i verden have Dina ryddet af vejen. I nogle drømmesyn ser Dina en mystisk mand, som viser sig at være hendes far Sortmesteren Sezuan, som hun aldrig før har set. Han tilbyder at hjælpe hende med at komme væk fra Drakans mænd, og de begiver sig ud på en rejse hvor de også må forbi Drakans borg for at befri Fyrstesønnen Simon, inden han bliver offer for Drakans modbydeligheder. Det bliver en farefuld redningsaktion, ikke mindst fordi de må forbi den frygtede og yderst sultne søslage der passer på borgen.

Rebecca Emilie Sattrup spiller overbevisende Dina, og er klart den mest spændende skuespiller på denne produktion. De andre medvirkende kører lidt i tomgang og Dejan Cukic formår desværre aldrig at gøre rollen som Dinas mørke far interessant eller spændende. Søren Malling spiller Søren Malling og Nicolas Bro præsentere endnu en overspillet karakter der heller aldrig kommer helt ud over kanten.

Skammerens Datter 2 er bestemt ikke en dårlig film, og langt bedre end det meste andet der bliver produceret herhjemme af børnefilm, men det er desværre som om den mister pusten lidt undervejs, og rigtig spændende bliver det heller aldrig.

Ask Hasselbalchs tidligere film har været bedre, også selvom de måske har været på et lavere budget. Der er ingen tvivl om at hans kærlighed til filmmediet og genrefilm generelt er stort, og hvis der er en der burde lave en seriøs eventyrfilm for voksne her i landet, ville han være et godt bud.

Om Skammerens Datter 2 følger Lene Kaaberbøls bestseller bog vides ikke, men filmens historie bære lidt præg af at være en del af en serie, hvor spændingen måske forløses i en fortsættelse, som man forhåbentligt ikke behøver at vente 3 år på.

Der er ikke noget Ekstrameteriale på denne DVD udgivelse fra Nordisk Film.

Billede og lyd er efter standarten, og filmens smukke soundtrack kan nydes i Dolby Digital 5.1.
Skammerens Datter 2. Slangens Gave kan ses med Danske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Skammerens Datter 2. Slangens gave
Original Titel: Skammerens Datter 2. Slangens gave
Premieredato: 11. august 2019
Instruktør: Ask Hasselbalch.
Skuespillere: Rebecca Emilie Sattrup, Dejan Cukic, Jakob Oftebro, Allan Hyde, Tina Ekblad, Mikkel Arndt, Nicolas Bro.
Spilletid: 99 min.
Selskab: 2018
Genre: Adventure , Familie


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...