Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

The Expendables 4

22. september 2023 af Natasha Margrethe Jensen

4 stjerner Skriv en kommentar

The Expendables 4 billede

Det oprindelige team bestående af Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Randy Couture og Jason Statham er tilbage med en ny Expendables film. En film der fokuserer på kammeratskab og ikke mindst bromance. Hvad vil de hver især ofre for dem, som står ved deres side? Dem som de ser som deres bror eller søster? Det er noget som teamet i Expendables 4 kommer til at tage stilling til flere gange igennem filmen. Og midt i al deres bromance kan man forvente action, vold, blod og sort humor.

Først og fremmest lad os snakke kort om traileren. Traileren til Expendables 4 siger ”old blood meets new blood”. I den nye film får det oprindelig cast selskab af skuespillerne Meghan Fox, 50 Cent og Andy Garcia, som bliver en del af teamet. Derudover citerer traileren (den R-rated trailer) også en masse ønsker, som der var til den nye Expendables film. ”Please make Expendables 4 R-rated.” “There better be violence, and lots of it.” “I want all the blood and guts.” Og lad mig med det samme sige, at filmholdet bag Expendables har i den grad lyttet til ønskerne. Når man sætter sig til rette i biografsædet, vil man kunne se frem til blod, groft sprog, voldelige scener – det hele! Filmen lever i den grad op til hvad traileren lægger op til, og man får hvad man også forventer.

Og med det sagt, så er der gået lidt tid i Expendables 4. Barney (Sylvester Stallone) er stadig lederen af The Expendables. Gunner (Doplh Lundgren) har lagt alt sprutten væk, og forsøger sig i det ædru liv, mens han netdater lidt. Og han har fået længere hår, så han kan imponere en pige. Christmas (Jason Statham) prøver at finde hans følsomme side frem i hans forhold til Gina (Meghan Fox). Barney er også lidt kommet i et trekantsdrama med Christmas og Gina. Han vil nemlig bare gerne tilbringe tid med hans bedste ven, men det er ikke altid så nemt, når Christmas nu er kommet i et forhold med Gina. En skurk dukker dog op ved navn Ocelot, og teamet må igen træde til. Denne gang skal de standse en kæmpe bombe, som vil ende med at starte tredje verdenskrig, hvis de ikke når det i tide. Midt i det hele bliver Barney dog forhindret i at være lederen af gruppen, og til særligt Christmas’ overraskelse bliver Gina den nye leder af denne mission.Normalt er jeg faktisk ikke så meget til denne her type film. Jeg kan se dem, men de siger mig aldrig så meget. Denne gang blev jeg dog overrasket, og jeg fandt mig selv sidde og nyde filmen meget mere end jeg havde forventet. Det er selvfølgelig en rigtig drengerøvs film, men det er fedt. Og hvis man kender The Expendables filmene, så ved man også godt hvad man går ind til. Det hele skal være lidt overdrevet, og der kommer en masse af de klassisk Hollywood citater undervejs. Men det er fedt og det fungerer til denne film.

Det er godt og vel 9 år siden vi sidst fik en Expendables film. Filmene er altid fyldt med skuespillere, som alle er kendte inden for action genren. Og det samme gælder den nye film. Bare gå på Google og søg på skuespillernes CV, og så vil man finde en liste med actionfilm.

Så for at runde det hele af vil jeg sige, at The Expendables 4 er ikke en den bedste film jeg har set i år, men den er egentlig god nok, og jeg er glad for at jeg har set den. Jeg stod mellem tre og fire stjerner, men jeg vil lade denne film slippe af sted med fire stjerner, fordi var bedre end jeg havde forventet.

Titel: The Expendables 4
Original Titel: The Expend4bles
Premieredato: 22. september 2023
Instruktør: Scott Waugh
Skuespillere: Sylvester Stallone, Jason Statham, 50 Cent, Meghan Fox, Dolph Lundgren, Andy Garcia, Randy Couture, Jacob Scipio
Spilletid: 103 min.
Selskab: Millennium Media, Nu Boyana Studios, Templeton Media, Grobman Films, Media Capital Technologies, 2023
Genre: Action , Adventure , Humor , Krig , Thriller
banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...