Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bamse
Bamse billede

Meter I Sekundet


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Two and a half men sæson 4

25. december 2008 af Ole Jessen Hansen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Two and a half men sæson 4  billede

Forrygende prime time underholdning !

Charlie ( Charlie Sheen) og Alan (Jon Cryer) er to brødre i slutningen af 30´erne. Charlie bor i et hus tæt ved stranden i Malibu. Alan er netop blevet skilt fra sin kone nummer 2, den meget unge og sexede, men utroligt dumme og naive Kandi (April Bowlby), og søger for anden gang tilflugt hos sin bror, da han ikke har noget sted at bo. Med i bagagen er også Alans teenager søn Jake (Angus T. Jones). De to brødre er meget forskellige. Charlie er inkarneret skørtejæger, og står sjældent op før efter middag, hvorefter han prøver at passe sit job, som forfatter til radio og tv-jingles. Han tager livet som det kommer, hvilket er i stor kontrast til Alan, som er en kontrolfreak der skal have styr på alt, inklusiv hans søn. Alan arbejder som kiropraktor, hvilket i hans øjne gør ham til læge.

Rundt om de tre hovedpersoner er en masse sjove biroller: Alans første ekskone Judith (Marin Hinkle), den meget selvstændige hushjælp Berta (Conchanta Ferrell), deres meget ærlige, men også grove mor Evelyn (Holland Taylor), naboen Rose (Melanie Hinkle) der er besat af Charlie og prøver på alle mulige måder at få Charlie til at indse at det skal være dem. Og ikke mindst alle de smukke, og tit ekstrem naive piger som Charlie slæber med hjem i de fleste afsnit.

Selve plottet i serien handler meget om de konflikter der opstår når de meget forskellige brødre skal forsøge at få en hverdag til at fungere sammen. Teenagensønnen Jake står imellem de to, og har en hverdag med en far der forsøger at opdrage ham på bedste vis og en onkel der går den totalt modsatte vej.

Serien er 4 sæson, og det er første gang at jeg har stiftet bekendtskab med den, selvom den har været vist på TV3/3+, hvor det desværre ikke er lykkes mig at se et helt afsnit endnu. Men nu var chancen der, og det har været en stor oplevelse at opleve denne tv-serie, som helt fortjent er blevet en kæmpe publikumssucces i USA. Den har vundet flere store priser, hvilket er helt fortjent.

En af seriens forcer er at teenager sønnen Jake, er et levende moment i serien, forstået på den måde at han vokser og udvikler sig i takt med at serien bliver ældre og ældre. Denne sæson er den første hvor mange at se “voksen jokes “ som der udspiller sig imellem Charlie og Alan ikke går over hovedet på Jake, hvilket i mange tilfælde er hamrende morsomt. Alle biroller er castet perfekt, hvilket også gør at serien er sjov at se på, for der er altid et spin som man ikke lige havde set komme.

Serien er samtidig et stort comeback til Charlie Sheen efter et par sløve år på både film og tv scenen. Hans sidste succes var i rollen i serien Spin City, hvor han tog over efter Michael J. Fox.

Men det er faktisk Jon Cryer, der spiller hans bror i serien, der efter min mening er det store kup. Han er super morsom i rollen som det overkontrollerende og supernærige bror.

Serien kører pt. på sin 6 sæson i USA.

Sæson 4 består af 24 afsnit fordelt på 4 dvd skiver.

Ekstra materiale:

Gag reel : fraklips
Two men talking about two and a half men: De to skabere af serien Chuck Lorre og Lee Aronsohn fortæller baggrundshistorier og sæson 4 af serien.
Kommentarspor til afsnit 22 med de tre hovedroller.

3 stjerner til ekstramaterialet

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Warner Bros..

Titel: Two and a half men sæson 4
Original Titel: Two and a half men season 4
Premieredato: 9. december 2008
Instruktør: Diverse
Skuespillere: Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T, Jones, Marin Hinkle, Conchanta Ferrell, April Bowlby, Holland Taylor
Spilletid: 487 min.
Selskab: Warner Bros, Warner Bros, 2008
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...