Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Witch Hunters 3D

7. februar 2013 af Michelle Luna Bordig

2 stjerner Skriv en kommentar

Witch Hunters 3D billede

En god heks, er en død heks.

Det er nu 15 år siden at Hans og Grete slap væk fra den onde heks i pandekagehuset. Siden da er de blevet voksne, og dusørjæger, som jagter onde børnestjælende hekse. I landsbyen Augsburg er der forsvundet 11 børn og Hans og Grete bliver hyret af borgmesteren til at finde børnene.
Ikke alle er lige begejstret for, at Hans og Grete er blevet sat på opgaven og det resulterer i en bunke kampscener. Hans og Grete går nu efter at bekæmpe ondskaben, en ondskab som kan belyse noget af deres fortid.

Tommy Wirkola og D.W. Harpers manuskriptet er noget tyndt. Det er fyldt med kampscener, og tomme dialoger og det virker som om, at de har sparet på kræfterne i skriveprocessen. Jeremy Renner (Hans) og Gemma Arterton (Grete) skuespilpræstationer er ikke noget at råbe hurra af, da de ikke tilføjer noget til deres karakterer, og man kommer ikke under huden på dem.
Den eneste skuespiller som fungere er Famke Janssen, som vi tidligere har set i X-men filmene (2000-2006), og her i rollen som den onde heks, Muriel. Hun er meget overbevisende og stjæler rampelyset i hver scene, hun er med i. Janssen er det, der trækker filmen op og ikke gør den kedelig.

Når det kommer til 3D effekten, er det en ren skuffelse. Ud fra traileren forinden havde man måske forestillet sig at få blod og hekseansigter helt ud i hovedet. Men det sker aldrig. Selvom de kaster rundt med våben, får man dem aldrig helt tæt på. En kastet træstup i ny og næ, men det er så også det.
Filmen er blandt andet kategoriseret til at være en gyser, men på intet tidspunkt bliver man bange eller skræmt. Der var ingen uhyggelige momenter eller skrækscener, og alt det blod i tonsvis som traileren lovede, sker sjældent. Filmens historie udvikler sig forudsigeligt og uden overraskelser. Man har hele tiden regnet ud, hvad der ville ske som det næste, før det rent faktisk sker.

Alt i alt er der intet overraskende ved Witch Hunters. Den lever slet ikke op til det action/blod scenarie, som var blevet lovet. Halvdelen af filmen er slåskampe mellem de gode og onde, som kunne havet været meget bedre, hvis de havde udnyttet 3D effekten bedre. Witch Hunters er en omgang tom underholdning.

Titel: Witch Hunters 3D
Original Titel: Hansel & Gretel: Witch Hunters
Premieredato: 7. februar 2013
Instruktør: Tommy Wirkola
Skuespillere: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen, Peter Stormare, Thomas Mann, Pihla Viitala, Derek Mears, Ingrid Bolsø Berdal
Spilletid: 88 min.
Selskab: SF-Film
Genre: Action , Adventure , Gyser
Link: http://www.hanselandgretelmovie.com/

banner
Overskrift Højre Block
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært År
HUNGER GAMES: TH...
MIRAKLET I GULLS...
FORSVUNDET I NATTENKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...