Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

After

20. oktober 2019 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

After billede

Fornuftig franchise-start for teenage-fænomenet After. Det mærkes at der er lagt kræfter i for at fange ungdomssegmentet, hvilket nok skal lykkes.

Hvad der ud fra cover og plakat kunne ligne en teenage-version af Fifty Shades Of Grey, så er After dog, trods alt, i den lødige afdeling, selvom vi ikke kun bliver tilbudt scener med hede kys mellem vores to afgørende personer. Det helt store issue for denne signatur, som vel næppe hører til blandt filmens primære målgruppe – og desværre hellere ikke længere aldersgruppe – var simpelthen at finde ud af om teenagere og ungdommen generelt ville blive taget alvorligt. Svaret er faktisk et rungende ja, til al held.

Tessa kommer fra et særdeles kontrolleret hjem, hvor moren holder styr på selv den mindste detalje. Derfor er det også et stort spring for dem begge, da Tessa skal starte på college og for første gang ud at stå på egne ben. Samtidig skal hun undvære kæresten Noah. Snart åbner der sig en helt ny verden, for den stilfærdige afholdspige og bogelsker ligner bestemt ikke den typiske collegegænger. Selvom Tessa langt hen ad vejen er i stand til at holde på formerne, så bliver hun langsomt mere og mere nysgerrig på den udadtil arrogante Hardin. Selvom hun er ”optaget” af Noah, så lader hun sig tiltrække af den stikmodsatte type af, hvad hun selv er. Tessa overgiver sig fuldstændig til Hardin (til morens og ikke mindst Noahs store fortrydelse), men hvad Tessa ikke ser er det hemmelige spil, som hun er en del af. Sandheden bag Hardins interesse kommer for en dag – og det bliver ikke uden konsekvenser.

Tessa spilles af Josephine Langford (Into The Dark), mens Hardin nok vil genkalde de allerstørste Harry Potter-nørders opmærksomhed. Hero Fiennes Tiffin lyder navnet, og ja, det er lige præcis ham der spillede en ung udgave af Voldemort i Harry Potter og Halvblodsprinsen. Hvis du i øvrigt studser over navnet Fiennes, så er Hero rigtig nok i besiddelse af to onkler med samme efternavn. Ingen ringere end Ralph Fiennes og Joseph Fiennes. De to unge turtelduer gør det sublimt. Dejligt oprigtigt og samtidig tilpas neutralt uden på noget tidspunkt at overspille.

Filmen kan synes at slutte lidt brat, men det har sin naturlige årsag. After er nemlig baseret på bogserien af samme navn. Derfor er film nummer 2 (der er fem bøger i serien) også allerede i produktion, og den tager så stafetten op, hvor vi slipper i denne første omgang. Spændende overordnet set at der langt om længe kommer sådan en følgeton for teenagere, som foregår i en realistisk verden. I modsætning til filmserier som Maze Runner, The Hunger Games, Twilight og Divergent og hvad de alle sammen hedder, så er After en ganske potent filmskildring med udgangspunkt i ungdommens svære livsfaser.

Selvom jeg altså som nævnt slet ikke betegner mig som kernekunde for denne film, så var det slet ikke så tosset en oplevelse alligevel. Det glædeligste er dog at det er lykkes at skabe et udgangspunkt for en filmserie, der ikke fordummer og taler ned til sit publikum. Tillykke med de 4 stjerner herfra.

Udgivelsen indeholder intet bonusmateriale.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: After
Original Titel: After
Premieredato: 29. august 2019
Instruktør: Jenny Gage
Skuespillere: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair, Inanna Sarkis, Paul McGhie, Jennifer Beals, Peter Gallagher, Dylan Arnold, Samuel Larsen
Spilletid: 101 min.
Selskab: Voltage Pictures, Calmaple Media, Diamond Film
Genre: Drama , Romantik , Thriller


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...