Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mugge & Hans Mær...
Mugge & Hans Mærkelige Hjerne billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Al Di Meola og Leonid Agutin: Cosmopolitan live

13. maj 2008 af Søren Falgaard

4 stjerner Skriv en kommentar

Al Di Meola og Leonid Agutin: Cosmopolitan live billede

En af verdens allerbedste guitarister, Al Di Meola møder her den russiske pop/rock stjerne Leonid Agutin. Vi får indblik i de tos samarbejde og er med på en lytter, mens de to står på scenen

I denne musikfilm mødes en af verdens bedste guitarister, Al Di Meola med en af Ruslands mest succesrige musikere og popsangere, Leonid Agutin.

De to har sammen skabt et lydunivers, som vi her på DVD-udgivelsen introduceres for. I ”Cosmopolitan Live” kommer energien fra samspillet mellem Di Meolas virtuose guitarspil og Agutins poppede vokal, og dertil bevæger lydene sig videre ud i et net af forskellige stilarter som Jazz og tango.
Det skaber i sig selv et interessant og hørehængende lydunivers, der bestemt er værd at give en god chance.

Arbejdet med selve albummet startede i 2002 og fortsatte over omkring to år. Starten var fem koncerter i startåret, bl.a. i Moskva og i Skt. Petersborg.

Første halvdel a det 148 minutter lange program er en tour de force af interviewstumper og musikoptrædener. I anden halvdel får vi en god plads ved en koncert i Montreux.

Man kunne godt have frygtet en lidt corny udgivelse og set med øjne, der leder insisterende efter den indgangsvinkel, kan den også betragtes som sådan. Selv har jeg normalt et godt øje til at beskue tingene ad den vej, men i dette tilfælde, synes jeg faktisk, at mødet mellem Di Meola og Agutin bringer gode stemninger med sig og retfærdiggør udgivelsen som et flot musikalsk dokument. Det er musikken, der er i centrum, men filmen skildrer også ganske godt projektet og energien mellem de to talenter. Dertil kommer live-optagelsen fra Montreux Jazz Festival, der fint kan ses alene som en glimrende koncert, hvor Di Meola også får en par soloer sendt af sted over scenekanten og via dvdoptagelserne i det fjernsyn, hvis ejer tør vove pelsen og investere i en musik-dvd som denne.

Nogen bred dvd-udgivelse er det ikke, men fans af Di Meola, der godt vil tage endnu en tur ind i hans mere populærorienterede strengeleg – eller musikelskere, der er interesseret i at opleve energien mellem to forskellige musikere, kan fint investere i udgivelsen.

DVDen er venligst stillet til rådighed af:
Target Distribution ApS.

Titel: Al Di Meola og Leonid Agutin: Cosmopolitan live
Original Titel: Al Di Meola og Leonid Agutin: Cosmopolitan live
Premieredato: 4. februar 2008
Genre: Andet
Link: http://www.imdb.com


banner
Overskrift Højre Block
Hvor Flodkrebsen...
Verden er uskarp
Triangle of Sadness
Ticket to Paradise
Pinocchio (Disney+)
Chiaras Valg
Europa
Kærlighed For Vo...
Anatolian Leopard
UdvandrerneKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...